Zasto se jedu?Glupost..Idealno vreme za nju bilo dok ima snega.Neki bacali ovde kod nas ureu na psenicu pre 10 dana, sad se jede samo tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto se jedu?Glupost..Idealno vreme za nju bilo dok ima snega.Neki bacali ovde kod nas ureu na psenicu pre 10 dana, sad se jede samo tako...
To neki polarni miseviNoge pod siniju i mir do daljnjeg što se prihrane tiče. Trovanje miševa, rezidba, to može.
Pa otopio se vestakZasto se jedu?Glupost..Idealno vreme za nju bilo dok ima snega.
Pa stručnjaci promašili njivu, pa jos me zove, reko hvala drug sta da kazemZašto se nerviraju?
Vide se oaze di jedu. Lakše je sad hidat dok je smrznuto nego po blatu.To neki polarni misevi
tako je druze.idealno vreme samo za prihranirt miseve nelepi se za cizme i laksehodat po ovom smrzntom.mi danas zavrsil sa trovanjem miseva a krenui u ponedeljak.za ove sto su prihranili psenicu jos ce gore biti kako sad progmnooza stoji da ce zatoplit sledecih desetak dana pa opet najvaljuju minuse i sneg od 5 februrara i citav februrar.samo me strah da se u setvu prolecnih nebude mnoglo pre kraja aprila pocetak maja pa onda opet toplotni talas i susa preko leta ieo opet losegodine nakraju i malih prinosaNoge pod siniju i mir do daljnjeg što se prihrane tiče. Trovanje miševa, rezidba, to može.