Prihranjivanje pšenice

Kakvi par meseci?? Covek objasnio celu godinu 😂 Jedino za zimsko jos se ne zna dal ce biti tvrdo ili blato.

Netreba se odmah sprdati sa tuđim mišljenjima i ja sam procenio da ove godine netreba žuriti sa prihranom i čak šta više sve su šanse da ću sa anom raditi prihranu, trenutno po analizama azota ima sasvim dovoljno samo na jednoj (ubijena zemlja) parceli treba malo više ali ni to nije strašno.Ko je bio u pravu to ćemo znati za koji mesec, i nije ni bitno, kocka je bačena ali no.

Netreba se odmah sprdati sa tuđim mišljenjima i ja sam procenio da ove godine netreba žuriti sa prihranom i čak šta više sve su šanse da ću sa anom raditi prihranu, trenutno po analizama azota ima sasvim dovoljno samo na jednoj (ubijena zemlja) parceli treba malo više ali ni to nije strašno.Ko je bio u pravu to ćemo znati za koji mesec, i nije ni bitno, kocka je bačena ali no.
Niko se ne sprda. Videli smo prosle god da kad su uslovi odlicni nema veze sta je baceno i kad. Rodila rekordne prinose.

Vi mora da ste milioneri sigurno ::novac:: 🙃 . Pa vi sve znate sta ce i kako ce biti u narednih par meseci 🫣
druze ti si jos pre 2 3 meseca prognoziro kakvi ce biti sledecih 4 5g i vise.susne bez padalina kao i proslih par godimna.cudi me samo kako u okolici kodvas se i dalje onda seje pretezno samo kukuruz i soja atako losi uveti zadnjih godina a guraju se prolecne kulture.kolko vam je ove godine u ataru zasejano pod psenicom tojest ozimnnim kulturama psenica jecam repica.jel ima bar 3/4 atara zasejano il opet veeci deo atara ceka prolecmnu setvu?

Jesi radio nmin?

Danas gledam kod komšija,od granice do Temišvara skoro da nema repice i pšenice koja nema tragove od prihrane.
Slike su malo lošije ja sam i vozio i slikao.
Usevi su im top,ovde većinom ide pšenica-repica u dvopolju.Redukovana obrada bez pluga.

Poslednja izmena:
Zar oni nemaju zabranu azotnih djubriva do aprila?

Sad sam nasao tacne datume.

nizija: 15.11–10.03,
brda: 10.11–20.03,
planine: 05.11–25.03
Tako da ne znam cime su oni prihranjivali.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh