Pa ako zakasniš za Ureu ideš An i rešen slučaj.U Svakom slučaju ovakvi mrazevi se najavljuju skoro do polovine februara tako da će biti vremena za baciti ureu.Nikom od nas ovo nije prva godina u poljoprivredi pa iz iskustva ocenite sami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prati prognozu pa baci ureu tik pre nego pocne otopljenjetarana je napisao(la):apsolutno se slažem.paorpaor je napisao(la):Treba biti retard pa bacati ureu kad je napolju minus, a i tako ce se zadrzati jos podosta. Malo treba i procitati neku knigu, pitati na kraju krajeva.
nego da nemaš neki savet za mene...
kad se ovaj sneg otopi, ja najmanje 10 dana neću moći u njivu, pod uslovom da ništa ne padne, da sunce sija i da pirka vetrić...
Da sam na tvom mestu prvu prihranu bi uradio ureom , adrugu anom. Nemoj se nadati nekom vrhunskom prinusu, ali ako budes odradio dobro prihranu nece biti ni lose. Vise ce zavisi od padavina i temperature. Ne preteruj sa ureom i anom !mladen87 je napisao(la):mislim da je u losoj kondiciji!tu njivu sam uzeo u arendu ove godine,kukuruz od proslog gazde je bio slab,verovatno je slabo "posolio"!
Evo i ja trcim, sve udaram nogama u **greška.paorpaor je napisao(la):Jel cujete vi sta kazu kod cika Zaharija, nece biti vestaka !
Svi u kupovinu, apeluju iz fertila. Evo ja odmah sutra krecem, ma i danas bi, ali je nedelja
Na ovim cenama , mnogi ce zakidati na prihrani , pa se plase da nece prodati dovoljno , navlace potok nanjihovu vodenicu ,dok seljaci jos imaju para , ja imam AN za 50% povrsina , i razmisljam kako jos da reduciram a snega trenutno ima oko 60cm bice i azota , mozda ce i neke kisele kise da potpomognupaorpaor je napisao(la):Ide im prodaja, prosto su zateceni