Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispravka posle konsultacija obavljenih malopre sutra ujutro idem sa 100kg kana po hektaru a za kasnije ćemo videti. Savet iz PSS Smederevo.cukaneca je napisao(la):Ovo pod brojem 2 koristim ja, s tim što idem sa kanom.
mirmag je napisao(la):Spremio ureu na prikolicu i sutra ranom zorom pravac atar...
Bacao sam i krajem januara, znači nekih 10-15 dana ranije nego sada i nije bilo nikakvih problema. Naš posao ima sličnosti sa kockarima i treba 'ubosti' pravu kombinaciju. Mislim da je mala verovatnoća da u martu bude jačeg i višednevnog mraza, tj. nadam se da ga neće biti. Ke sara, sara.diklofen je napisao(la):Pa kad ti Kan pokrene pšenicu i kojim slučajem naiđe(a naiće) neki jači mraz početkom marta znaćeš bar koga da kriviš.
jo-jo je napisao(la):Vec tri jutra prihranjujemo psenicu, neide lose, sutra valjda zavrsavamo, samo ujutru mnogo zima![]()
Pa ti si bar iskusan paor,pre neki dan kad je bio minus mogao si da peglaš kao po asfaltu, ja sam bacio 4.02 i išlo super a danas orezivo voćnjak blata do kolena.kiraj je napisao(la):Kod mene je problem prihrana pšenice.Išao sam jutros na jednu parcelu blizu sela ali jedva sam uspeo da ispraznim rasturivač.Na mestima propada 15-20 cm iako nema vode.Morao sam i prednju vuču da uključim .