Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo danas sam išao u obilazak svoje, prskao ureom folijarno prije 2dana,u petak, cca 4% koncentracija (25kg na 600L) i bome di sam preklopio špricom i na uvratinama gdje sam sporije vozio dok okrećem tu sam je i ja malo spalio...Nije mi jasno kako se ošurila, moja se nije ošurila sa 20 % koncetracije, ja sam rastopio 40 kg ureje u buretu od 200 l za 20 minuta, bure ima pumpu i pomalo dosipam uz stalno miješanje pumpom.
Znam, hteo sam da probam, a na drugoj od isto 10kj sam rastopio 75kg na 1000L. Samo te parcele sam uradio sa tolikom prihranom za probu, Za sada su obe ok. A videcemo posle kise da lice biti nekih razlika i kolikoLjudi nemojte ništa sad eksperimentisati usev je pod stresom usled suše i džaba je sve što radite, možete samo još gore da napravite.
Nebih se ja nikad kladio u cijenu koja će biti, ako suša nastavi, a čujem da je i u Evropi, ko zna šta se može desiti. Naše je da je proizvedemo da valja koliko je to u našoj moći, a ne da bude kao u čovijeka blizu mene, nije joj ništa da i neće imati ni za ujam a kamoli za naftu i za amortizaciju.Citam i ne verujem sta joj sve titrate a ocekuje se 16 din....pa sta biste joj radili da je najava od 26 ili 30 din ne smem ni da pomislim