Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto u Sjenici kasni vegetacija 20-25 dana za svima vama ja sam u mojim ozimim psenicama bacio juce mesano San i Urea pola pola,malo za brzu intervenciju a malo i za kasnije posto vise necu bacati prihranu i to 200kg /ha.Za ureu je kasno sada samo brzo delujuci vestak, Kan ili San.
Tako i ja jesenas.Čitao kako Minđušar i još neki na forumu hvale Sofru,posejem i sad je osrednja,ima i boljih.A hteo da budem opet mačvanski rekorder,kad ono prc.Jedina mi je nada da mi se njiva malo smanji pa da skoči prinos.
Posto ocigledno neces knjigu u sake a ti onda lepo prelistaj sve stranice unazad iiii obavezno pazi na casu....Nema objava za 2018 god sto se tice prihrane psenice.Ajde malo da olaksate nama pocetnicima u poljoprivredi.Urea,kan,san,kad,koliko,rano,nije rano,itd.Ima dosta nedoumica kod nas neskusnih.
Nema objava za 2018 god sto se tice prihrane psenice.Ajde malo da olaksate nama pocetnicima u poljoprivredi.Urea,kan,san,kad,koliko,rano,nije rano,itd.Ima dosta nedoumica kod nas neskusnih.
Sve je ljudi bilo tako da kombajniranja.Razočarao se skroz.A u žetvi počelo da curi,pa curi,pa curi.Za mačvansu zemlju jako dobro.Cela ulica je morala da dotera svoje prikolice kako bi pokupili žito.Uuu, sta cete reci onda u maju? Kad ostali budu 5x lepsi od sofrua....Ja ga sejem vec 3 god...uvek izgleda kao da je naj losija,ali kad ude kombajn neznas odakle curi u bunker. Kod mene vec 2god prvak sto se tice prinosa
Prijatelju reci ti meni koliko si spreman da ulozis i po tvojoj proceni u kakvoj su kondiciji njive i dobices savetProcitana tema psenica 2018 i sto rece sinisa gore u postu,tek sad nista nije jasno.Salim se naravnd svakog po neki savet uzmes,malo nesto odbijes i na kraju vidis rezultat pa ako ne valja menjas,kombinujes dok ne dodjes do neke prave formule ako je uopste ima.
.