vladimir92
Član
Pitanje je moze li zemlja u Rekovcu da iznese taj prinos,nije to Macva i Srem,ali Zeljko verovatno bolje znaj svoju zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Aco za vrhunske prinose se mora vrhunski i obhoditi prema psenici....Evo ove godine uzeo da probam seme iz proslogodisnjeg ogleda,kazu elita seme,ja bacim 270kg ha,ono macuga,niklo 70-80%,sad razmisljam da l da drljam ili da je ostavimSreca sto nije velika povrsina u pitanjuPa to je Petre lepa količina đubriva.Što bi rekla moja pokojna baba,laka joj crne zemlja,ako imaš unuče ti razbaci,ako nemaš,ćuti,!Nit ćeš ti propasti,nit će se onaj obogatiti.
Nikad nisam ni sejao Sofru,a ne da je hvalimTako i ja jesenas.Čitao kako Minđušar i još neki na forumu hvale Sofru,posejem i sad je osrednja,ima i boljih.A hteo da budem opet mačvanski rekorder,kad ono prc.Jedina mi je nada da mi se njiva malo smanji pa da skoči prinos.
Imao sam je prosle godine i zadovoljavajuca je,Ja sam ove godine anapurnu , za sad je solidna za dalje ce se cuti
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока