Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo p azite na čuvanje :strogo mračno,suvo mesto,inače propada(iz iskustva).kopajko je napisao(la):Dobro to je onda to jer na vecu kolicinu malo je jeftinije. U stvari nije bas malo nego duplo jeftinije ipak se isplati uzeti pola kg jer ova zena rece da je rok trajanja 2 godine tako da ima fore da se utrosi.
NEBOJSA1977 je napisao(la):Dali ta bocica od 83 dinara ide samo na jednog zeca, mislim dali se sve potrosi na jedno vakcinisanje??
dino je napisao(la):Da li se neosulfoks p moze davati zecicama dok imaju mlade?
Litra jabukovog sirceta kosta 50-80din a dovoljna je za 100l vode, tako da je to beznacajan trosaks obzirom na kolicinu kunica koju drzim.Ja sam citao sasvim neka druga istrazivanja gde se ispostavilo da je smanjen utrosak hrane, da ne prepricavam samo cu da prilepim clanak sa stocarstvo.com.koni je napisao(la):Rađena su ispitivanja na tu temu.Kunici su posle odbijanja podeljeni u dve grupe .Jeli su istu hranu samo je jedna grupa dobijala vodu sa jabukovom sirćetom akontrolna grupa čistu vodu.Za vreme opita obe grupe su pojele istu količinu hrane imali su isti prirast i imali istu težinu prilikom predaje. Uginuća nije bilo ni u jednoj grupi.Iz ovog su izveli zaključak da ekonomski nije opravdano davanje jabukovog sirćeta(višak troškova bez efekta).