Bera
Novajlija
jeste karenca 3 dana upravu si druze
evo ovde pise http://www.shop.vinar.com.hr/index...._id=38&option=com_virtuemart&Itemid=4&lang=hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Чисто информативно, када се прска Свичем и другим препаратима против Бортритиса, да ли је важније прскати плод или лисну масу? Знам да плод трули, али одакле заиста потиче та болест у јагодама.Stole 77
Druze, ja bi ipak u ponedeljak, oprskao sa tim sto kazes, ali plus Switch, taman ces imati nedelju dana od tetiranja. .
Чисто информативно, када се прска Свичем и другим препаратима против Бортритиса, да ли је важније прскати плод или лисну масу? Знам да плод трули, али одакле заиста потиче та болест у јагодама.
koje je vrijeme najbolje za prskanje ujutru ili oko podne.lp
Moze li neko da mi objasni nesto:Ako ja prepskam jagode Signumom protiv Botritisa,a on ima karencu 7 dana,da li to znaci da je jagoda zasticena narednih 7 dana od trulezi,do novog prskanja,ili kako to zapravo ide?
Koje je ovo oboljenje, ili?jagode u trecoj godini..
do sad bez bolesti..
prskano kao i predhodnih godina i sad ovo, uhvaceno oko 5%.. sta je ovo...
![]()