Miki Kladovo
Član
U vezi cega je pitanje,nisam razumeo???Ako nije tajna koja firma je u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U vezi cega je pitanje,nisam razumeo???Ako nije tajna koja firma je u pitanju?
pa iz koje firme si uzeo zarazeni sadni material?U vezi cega je pitanje,nisam razumeo???
Neznam tacno da ti kazem jel je to islo preko prijatelja,a zaboravio sam kako se firma zove,ako je uopste bila firma,uglavnom on je mene nazvao i pitao dali hocu da uzmem jel je on uzeo ja uzeo hiljadu komada da probam,a on sest hiljada,na kraju se i ja i on uhvatili za glavu,meni je propalo devedeset posto a njemu ostalo oko petsto komada...NEDAJ BOZE...
Uzeo je moj prijatelj,a ja preko njega,pa nisam hteo da imenujem firmu,,kako god i kod mene i kod njega skoro sve otislo dodjavola,,kako si ti prosao??/Miki jel si uzeo u zelenom hitu i ja sam imao problema..
Dali moze umesto trianuma,preparat trifender,mislim da njega mogu da nadjem a ako neuspem narucicu preko net-a,i sta kazete sta je bolje da ga pustam kroz sistem ili da zalivam sadnice sa njim????/
pusti Trianum kroz sistem. Mislim da iskošta oko 200 evra po hektaru, ali - vredi.
Pre sadnje napravi rastvor Trianum-a (5-6l) i 10-ak minuta potapaj živiće u njega.
pusti Trianum kroz sistem.
Pre sadnje napravi rastvor Trianum-a (5-6l) i 10-ak minuta potapaj živiće u njega.