Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trulez korenovog vrata,za tebe berba je zavrsena,moraces prilikom sledece sadnje ispskati parcelu nekim sredstvom koje unistava gljivicne bolesti,probaj sa Trifender
Ja sam imao isti slucaj ali samo na albi i to na gornjoj strani tj.na strani sunca strana koja lezi na foliji je zdrava.I to na zapadnoj strani folije najvise u jednom branju sam bacio oko 25 % jagode.Desavalo mi se pre kisa kad su bili najtoplija dva dana Tada dodje kisa i zahladjenje i spas za moju jagodu posle toga se pojavljivalo sporadicno po koja.A od kise nisam imao vece stete.Mislim da mi je sunce nanelo vecu stetu od kise.Radasine ,bilo je trulezi od onih kisa nekoliko dana,ali sam sve to pocupao i pobacao.Sad su dosli suncani dani ali prokuvale cele ili se javljaju ovi plikovi kao na prvoj slici.
Ma moj druze kakvom zastitaru nema ti ovde niko da bi mi pomogao oko toga jer sam ja jedini ovde koji se bavi jagodom i sve sto znam,znam sa ovog foruma zahvaljujuci vama.Radashin sto je postavio sliku najslicnije mi je nekako jer kad sam iscupao jagodu kao da je probusen korenov vrat i vide se crvici.PozdravNe znam sta mogu biti ti "crvici". Odnesi nekom zastitaru da pogleda. Ako su grinje, karenca za vertimek je 14 dana a nisam siguran da ima neki preparata sa kracom karencom.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Ma moj druze kakvom zastitaru nema ti ovde niko da bi mi pomogao oko toga jer sam ja jedini ovde koji se bavi jagodom i sve sto znam,znam sa ovog foruma zahvaljujuci vama.Radashin sto je postavio sliku najslicnije mi je nekako jer kad sam iscupao jagodu kao da je probusen korenov vrat i vide se crvici.Pozdrav
Laser , karenca 3 dana.Ljudii..zna li neko koje sredstvo provereno unistava trips u jagodama ?![]()