Preporuči film

Heartbreak Ridge
Iz 1986. godine
Režija i glavni glumac Clint Eastwood...
Naleteh slučajno u torentima, gledao sam kao klinac, ali se ne sećam da je bio ovako dobar film...
Slatko sam se smejao.... :ROFLMAO:
Heartbreak Ridge ili Vojničina kako su ga naši preveli, imao sam ga na VHS kaseti. Skinem letos preko torenta da se podsetim, odličan film.

Poslednjih nekoliko godina gledam samo krimi-forenziku i mogu reći da su mi otkrovenje severnjaci ( danci, šveđani,finci)sa svojim krimi serijama ali u isto vreme i hladni i mračni skroz. Tačno se vidi klimat koji utiče na formiranje svesti i ponašanje ljudi jednog podneblja. Čak su i amere prešišali po napetosti, surovosti i idejama.
Последњих пар месеци са у том фазону... па сам између одгледао једну јужнокорејску серију.... али изаберем оригиналне језике... некако ме опуштају :haha: :haha: :haha:

Последњих пар недеља се нешто зезам са радио-станицама, терминологијом, антенама, и којекавим другим "аксесурарима", сетио сам се једног "радио-аматерског" филма, са Денисом Квејдом и Џимијем Кавизелом - "Фреквенција". Драма, трилер, научна фантастика - све у једном филму. Прошло је четврт века од када је објављен, па ако неко није гледао, има моју препоруку за овај филм.

"Green book" (Zelena knjiga) iz 2018...
Pravo osveženje !!!
Sjajan film !!!
Zelena knjiga (engl. Green Book) je američka biografski humorističko-dramski film iz 2018. godine koji je režirao Piter Fareli. Radnja filma smeštena je u 1962. godinu, a film je inspirisan istinitom pričom o jamajkansko-američkom klasičnom i džez pijanisti Donu Šerliju (Maheršala Ali) i italijansko-američkom izbacivaču Toniju Valelongi (Vigo Mortensen), koji je bio Šerlijev vozač i telohranitelj. Scenario je napisao Fareli zajedno sa Nikom Valelongom (Tonijevim sinom) i Brajanom Hejzom Karijem. Naslov filma je izveden iz Zelene knjige za crne vozače, vodiča za afroameričke putnike koji je izdavan od 1936. do 1966. godine.

Poslednja izmena:
Тачно треба сваки стари филм гледати на 10 година, другачије се види.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh