Preporuči film

Resident Alien, serija je stvarno dobra, al stvarno. Ima 3 sezone do sada. Totalno drugacija od svih skorasnjih sto sam gledao.

Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk

Гледам ове новије снимљене филмове... скоро сви су ангажовани по некој идеји, агенди или тренутној друштвеној пропаганди... французи форсирају љубав између арапа и јевреја плус приказују како је феноменално у матици а страшно у Алжиру и арапском свету... и наравно лгбт утицај или су двојица или две... скоро неки филм полицајац баја разбија, решава случајеве а оно син му доводи ''другара'' на вечеру...
Шпанци су некако затајили или не снимају или се не приказују њихови филмови...
Амери како ветар дуне... углавном клишеи мора да буде дебелих у филму... жене су ненадјебиве... црнац мора да буде шеф... пар филмова добри полицајци али несхваћени... других пар полицајци убице и лопови... и наравно лгбт, педери и лезибејке...

Нисам скоро гледао добар новији филм... лакше ми је да нађем неки старији са Мел Гибсоном или Ал Паћином или Робин Вилијамс... тако....

Poslednjih nekoliko godina gledam samo krimi-forenziku i mogu reći da su mi otkrovenje severnjaci ( danci, šveđani,finci)sa svojim krimi serijama ali u isto vreme i hladni i mračni skroz. Tačno se vidi klimat koji utiče na formiranje svesti i ponašanje ljudi jednog podneblja. Čak su i amere prešišali po napetosti, surovosti i idejama.

Ја одгледао прву (и кажу последњу) сезону серије "The Acolyte" из франшизе "Star Wars". Још док се приказивала, кренуле су лоше критике и писало "са су му га дали" по woke агенди. Ја нешто нисам препознао те моменте, али да је серија поприлично лоша, то стоји. Невероватно да улупају доста пара, а да не могу да смисле смисленију "фабулу радње".

Nazad
Vrh