Preporuči film

Ima na yt kanal telecon documentary ili tako nekako. Pravi snimci iz nesrece. Znaci bukvalno je sve preslikano u seriji, nisam skoro gledao tako dobro odradjenu seriju.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 



Mozda najbolji film iz mog omiljenog zanra (vestern) iz tinejdzerskih dana.

Ennio Morricone razbija sa muzikom!
 
Nego, kakvi su vam utisci sa serijom Černobilj? Po meni je dat akcenat na ljudske sudbine i prikrivanje svega toga. I što je neko komentarisao osećam se ozracen prilikom gledanja serije.
 
Odlicna serija, mada sto kaze radasin ne mogu oni bez zapadne propagande.
Licno volim HBO serije, narocito ove krace. Band of Brothers i dalje omiljena.
 
"Чернобиљ" ми је на чекању за гледање и од "виркања" у прву епизоду скапирао сам да ће бити контроверзи.

На "Јутјуб" "каналу неког лика из Русије, Гоблина, одгледао сам сецирање свих пет епизода које је направио заједно са Климом Жуковим, историчаром по образовању. Дотакли су се од баналности, до поприлично крупних фактографских грешака.

Овде је сецирање прве епизоде - https://www.youtube.com/watch?v=OrWqZr8iWqc
 
"Opet on"- nemacka crna komedija,zasnovana na istoimenoj knjizi.Nisam bas previse odusevljen filmom,posebno mi je mlak glavni glumac,ali moze se pogledati u slobodno vreme i razmisliti o poenti knjige i filma.

 
Moja preporuka za one koji nisu gledali je
Mulholland Drive


Kad sam ja odgledao kao u fazonu sta ?gde? kad? ko?, al iskreno nisam detaljno pratio a moralo je...Kad sam procitao objasnjenje, moj komentar je bio kakva filmcina...
 
Jedan novi i jedan stari od ljubavnih...
Marriage story
Engleski pacijent
A od serija uff to je malo teže sada kad više nema GoTa, Šalim se naravno već je teško izabrati zbog toliko dobrih serija.
Fleabag
Westworld
Ready or not je horor ali i komedija kao i Lars von Trirov https://www.youtube.com/watch?v=BYF2tfdD1fA Kuća koju je Džek sagradio.
 
Mnogi sajtovi su ugašeni i srušeni zbog autorskih prava.Guglaj i naići ćeš na neki gde mogu da se pogledaju razni sadržaji.
Od serija Vikinzi su vredni pažnje, pogotovo ova šesta i poslednja sezona.
 
Milovane može da se skine na nekom torrent sajtu cela serija pa posle da skineš kompletan prevod i gledaš preko plejera.
 
Imam ja skinutu hobotnicu sve serijale ali nikako da se nakanim da pogledam.Krenuo i zabatalio, kad cu nemam pojma.

Skinuo sam negde ali nisam siguran sa kog torent sajta.A nije naznacen sajt sa kojg je skinuto.Da imam veci upload ocakcio bih negde.
 
Nazad
Vrh