dusanboss
Član
Ej sad . Malo nezgodno ako se gleda u krugu porodice. Ovako.... ima bljutavih , ali ima i dobrih.one bljutave anime golotinje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ej sad . Malo nezgodno ako se gleda u krugu porodice. Ovako.... ima bljutavih , ali ima i dobrih.one bljutave anime golotinje.
Retko ko, ali ja potekad odgledam nešto u krugu porodice. I ineče jako je teško da se zableneš u šta god drugo kad ona teta na ekranu ciči ko da joj... ne znam, nešto jako loše rade.Ko još nešto gleda u krugu porodice , ono jesmo svi tu u istom prostoru ali svako zablenuo unesto drugo: laptop , desktop , tv pa i mobilni i svako se zanima svojim sadržajem . Nešto se ne sećam kada smo skupa kao nekada sedeli svi zajedno i gledali jedan ekran ?
Kuca od papira i meni je bas odlicna serija bila!Dobra je i Bolje pozovite ,al ova mi dinamicnija. Otkad je cerka ubacila netflix ,sta treca g mislim ,sta sam gledo , par serija . Sol , Vikinzi , onda parodija sa vikinzima ,Norsemen ,to mi je ekstra . I sad gledam ovu Spansku , kasnije cu vjerovatno Berlin i to je to. Radije dokumentarne neke gledam . Sad npr Eat the rich...
2 x počinjem da gledam tu seriju i na prvoj epizodi mi zapne u smislu nekih drugih neodloznih poslova i tako ostane .......... i odlicnu seriju Queen of South koju sam sinoc zavrsio.
Serija Foundation po romanu ( trilogiji ) Isaka Asimova ( zadužbina )Sci fi ?.Pandorum,Event Horizon,Prometheus,The Thing,Supernova,Alien ....
Si-Fi ? Koju su vam omiljeni filmovi iz ovih žanrova.