MOMOSARIC
Član
Rijetko gledam igrane filmove i serije ,bas rijetko . Seriju Kuca od papira mi preporucuju drugovi bas odavno ,evo tek sad uvati vremena . Nemam bas neku kolekciju gledanih serija dosad , al ovo je najbolje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Торенти. Ја (најчешће) скидам са limetorrents.cc, а преводе, за серије, (најчешће) са prijevodi-online.com (ту имаш и прегледан распоред емитовања серија) или за филмове (најчешће) rs.titlovi.com.Gde vi te serije i filmove nalazite
RARBG je meni bio najbolji. Inače skidam sa Pirate Bay.Торенти. Ја (најчешће) скидам са limetorrents.cc, а преводе, за серије, (најчешће) са prijevodi-online.com (ту имаш и прегледан распоред емитовања серија) или за филмове (најчешће) rs.titlovi.com.
Gde vi te serije i filmove nalazite, mislim da li to može da se nađe negde besplatno na internetu, da se skine pa posle gleda kad se ima vremena? I da li imaju srpske titlove?
Jel ima neki način ili seting da na tom sajtu ti njihovi prevodi pravilno pišu slova Č, Ć i ostala? Mada vidim Š je dobroflixtorz.to
Preko ovog linka mogu da se gledaju serije i filmovi on line.Nema dosadnih reklama, prevodi u 90% ponuđenih sadržaja.