kova77
Član
Meni omiljeni folmovi, bez redosleda... Zelena milja, Petparačke priče, Legenda o jesni, Forest gump, Bekstvo iz šošenka, Lepa sela lepo gore i za romantične Don Huan de Marko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je neka sala?Ubedljivo najbolja serija koju sam gledao je Prison Break, ko god je gledao svi su odusevljeni, kome god sam preporucio nisu mogli prestati gledati , neki su cak 10h dnevno gledalija sam 2x gledao ceo serijal , jednom sam a i naterah zenu da pogleda bar dve epizode onda se i ona zarazila i tako opet iz pocetka. Mnogo stvari sam ukapirao koje nisam ni skontao prvi put kad sam gledao, valjda znam sta ce se desiti pa obracam paznju na detalje
ima i online a i na torrentu
Za ovo vec mogu da se slozim,dva najbolja detalja su kad retardirani hobit nadjaca svetskog prvaka ili kad resi da naoruzan nozem napadne 10 ljudi sa AK-47.Banshee isto jako dobra serija ,za one koji vole uglavnom mlavljenje i sex
ja obozavam marvel serijale pa trenutno pratim Arrow isto jako dobra serija
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Браћа по оружју или ти по енгелском Band of Brothers је најбоља серија са тематиком 2.СР која је дошла из холивуда, а да није холивудско просеравање. Пацифик из 2010 ,је добра, али не као БоБ...
Prison Break(Bekstvo iz zatvora negde prevedena kao Zakon braće) je najbolja serija koju sam odgledao u zivotu, preporuka svima.Ubedljivo najbolja serija koju sam gledao je Prison Break, ko god je gledao svi su odusevljeni, kome god sam preporucio nisu mogli prestati gledati , neki su cak 10h dnevno gledalija sam 2x gledao ceo serijal , jednom sam a i naterah zenu da pogleda bar dve epizode onda se i ona zarazila i tako opet iz pocetka. Mnogo stvari sam ukapirao koje nisam ni skontao prvi put kad sam gledao, valjda znam sta ce se desiti pa obracam paznju na detalje
ima i online a i na torrentu
Je li neko gladao ovu novu sezonu X-files? Ovo sto sam dosad odgledao lici ni na neku sprdacinu a ne na X-files.
Ova treca epizoda kao neka jeftina engleska crnohumorna serijaJa sam slučajno na FOX televiziji naleteo na nove X-files i odgledao tu epizodu i imam slično mišljenje kao ti...
https://www.youtube.com/watch?v=C9gdjZDml7kJe li neko gladao ovu novu sezonu X-files? Ovo sto sam dosad odgledao lici ni na neku sprdacinu a ne na X-files.