Prelazak na XenForo

Ako su reklame velike povrsine, mrdnu se drugi i treci link (mozda nebitno, ali sam koncept sa 2 velike reklame je malo ruzan)



 
I kod mene se danas prvi put pojavile ove velike reklame i stvarno izgleda ruzno, forum je jednostavno nepregledan, pravi uzas, na sve strane velike reklame , na vrhu, sa desne strane, izmedju naslova teme , izmedju poruke u neku temu,pravi horor.
 
Poslednja izmena:
Ja razumem jer mora od neceg da se finansiramo, samo ove dve koje sam postavio jesu malo bzvz, mozda smo zatekli momenat dok se radi na tim promenama pa ce biti drugacije, vise sam napisao jer eto....tehnicki se razumem pa uvidjam :)
Verovatno je jedan isti uzrok velike reklame i rasturene tabele sa temama, negde se pokralo neka sintaksna greska, neki je tag uleteo u druge i slicno, nemam sad taj problem da bih inspectovao...
 
Ja se požalio na onu malu reklamu na vrhu a sad ih po celoj stranici...bolje da sam ćutao..:):):)..
 
Upravo mi se desilo isto ovog momenta, dva velika oglasa i dve teme uvucene kako sam vec opisao
 
Da, ovo je bilo neplanirano, a izgleda da smo suzbili pojavu preteranog bombardovanja sa đubretom.

Ako još ima problema sa suludim pozicijama reklama napišite ovde.
 
Za neke teme i dalje ne radi odlazak na poslednji neprocitan post, nekako mi je utisak da su to teme sa cirilicom u naslovu, evo primer rakija od sljive i link koji je trebao da vodi do poslednjeg neprocitanog, a otvori prvi post teme (razbucan da moze da se procita, a zatim i sam link):

https:// poljoinfo.com /threads /%D0%A0%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BE%D0%B4-%D1%88%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%B5.1002/

 
Ovo je lako moguće, samo je pitanje da li mi to možemo lako da rešimo. Pribeležio sam ovo pa kad stigne na red pregledaćemo.
 
Opet mi ne radi odlazak na poslednju neprocitanu, mislim da su sve sa nasim slovima đ i slicno.
Ono sto je kod mene drugacije jeste sto sada ne radim na Ubuntu nego Windows10 i up to date Firefox browser
 
Ovo sa prelaskom na poslednju nepročitanu poruku sa nekim latiničnim slovima u URL ne uspevamo rešiti. Jedino da se zaprati tema pa da info o novim porukama dolazi u korisnički panel, možda.
 
Ovo sa prelaskom na poslednju nepročitanu poruku sa nekim latiničnim slovima u URL ne uspevamo rešiti. Jedino da se zaprati tema pa da info o novim porukama dolazi u korisnički panel, možda.
Sto ne uradite kao u wordpressu, oni đ,č,š... u URL-u promene u d,c,s isto i cirilicni URL transliteruju u latinicni i nikakav problem, gledao sam kod za to ali sam zaboravio u kom tacno falju se to nalazi, skinite srpski wordpress i za pocetak pogledajte u plugin za srpski jezik, 90% da se kod tu nalazi, zaboravio sam gde se nalazi, vec par godina ne radim sa wordpressom
 
Ne koristimo Wordpress nego XenForo za forum
kod je kod, sve (vecina CMS-ova) je u PHP/MySql-u prekopiras kod i prilagodis za XenForo, prosto ko pasulj, kod koji ti treba je u pluginu za srpski jezik sa cirilice u latinicu, ako i malo znas PHP prilagodis ga za Xen za par minuta (i time resis brdo problema sa kvacicama i cirilicnim slovima u URL-u), ili nadji nekog ko zna PHP, fala bogu ima ih kod nas kolko ti srce zeli.....
 
Da li je moguće u gornju debelu zelenu traku (ispod zafglavlja foruma - tamo je sad: Naslovna, Forumi, Šta je novo, Članovi, Marketing, Prijatelji Foruma) staviti tab "Nove poruke". Znam da do novih poruka može doći kroz padajući meni u tabu "Šta je novo", al' bi mnogo lakše bilo da postoji poseban tab za Nove poruke. Jer meni (a verujem i za dosta drugih članova) je ta funkcija najvažnija na forumu, 1000000% važnija od "Marketinga" ili "Prijatelja foruma". Ona postoji u traci ispod ove glavne, ali do te trake treba skrolovati na gore ako se nađete negde na dnu stranice. Ako bi bila u glavnoj traci onda se uvek jednim klikom može doći do "novih poruka".
 
Ispod te trake imaš praćenje.Tu su teme u kojima si učestvovao.Kada je prvi put otvoriš sa desne strane imaš idi na novo.Kada kasnije ideš na tu temu dovoljno je samo kliknuti na naslov teme i odmah te vodi na ne pročitane postove.Super je,mnogo bolje i brže od starog.
 
Nazad
Vrh