Prelazak na XenForo

Ovo sa smajlijima trebam videti. :off_topic: Znači samo kliknem na smajlija, on se pojavi u poruci i onda kliknem bilo gde u polje za poruku, a prozor sa smajlijma nestane, dok onaj koji sam ubacio ostaje.

Da li još neko ima problem sa postavljanjem smajlija ?

Da li još neko ima problema sa korišćenjem Tapatalka ?

Što se tiče broja napisanih poruka, nisam proveravao, mada je verovatno taj broj opao. Što se tiče posećenosti ovako to izgleda u Google Analyticsu. Mada će trebati bar tri meseca da se dobije prava slika tog stanja, jer smo pokidali veliku količinu linkova.

 
Prethodna poruka me podseti na stari problem: nakon objavljivanja posta nestaje smajli iz njega. U prethodnoj poruci sam na kraju ubacio smajli ali on se gubi i kad kliknem na krstic od prozorčeta sa smajlijima, i kad kliknem na u polje za tekst. Tj. nikako ne može da mi ostane smajli u poruci...
Moraš kliknuti izvan te kocke gde su ti ponuđeni.Znači klikneš negde sa strane a ne na krst-izvan kocke :ppozdrav:
 
Probao sam i jedno i drugo. Kliknem ja sa strane, skloni se prozor sa smajlijima, traženi smajli ostane u poruci, ali kad kliknem na dugme "objavite odgovor" i post se postuje na forum, smajlija više nema u postu na forumu.
 
Sad sam probao, i meni smajliji nestanu ako nakon sto sam ih iskliktao kliknem van prozorcica sa smajlijima, ako prozorci zatvorim na X u gornjem desnom uglu prozorcica, smajliji ostanu. :veseljak::

EDIT: zapravo i nije bas tako, ostanu svi sem poslednjeg, pre klika na Save ili Odgovori, mora se uneti barem jedan karakter nakon unosa smajlija, npr stisnite razmak (space).

Ako zelite da probate, probajte pa umesto klika na Post reply tj Odgovori, kliknite na Preview tj Pregled, odmah cete videti bez da ste stvarno postavili odgovor.
 
Evo probao sam, i opet ne radi kako treba. Dakle, kucam tekst, hoću da umetnem smajli, otvorim prozorčić sa smajlijima, odaberem smajli, on se pojavi pored teksta, zatvorim prozorčić sa smajlijima klikom na x u tom prozorčiću (probao sam i onu drugu varijantu sa klikom na polje sa tekstom, i isto se ponaša), kliknem bilo koji drugi simbol (slovo ili razmak) da nastavim dalje poruku, i smajli nestaje, dakle sad ga nema čak i pre objavljivanja posta.
 
I ja imam problem kao i kolega Dukej sa smajlijima,bez obzira na kojoj sam platformi...
Mobilni,tablet,kompjuter-web browser, Chrome,Firefox...
 
Ne koristim često smajlije ali ponaša se isto kako je dukej opisao.:ppozdrav::ppozdrav:
 
Svašta ,kada sam uradio probu ,nestali su a u poruci su vidljivi.
 
Koji je browser u pitanju - IE, Chrome, Firefox. Da li preko desktopa ili preko mobilnog.

Treba što više odgovora, da bi dobio jasniju sliku oko ovog problema.
 
Ja sam preko Chrome :ppozdrav::ppozdrav:. Sada sam ubacio smailija .jedan se ne vidi ali kada su u paru vidljivi su .E baš svašta To pali samo na ovaj par .Probam dva druga,oni se ne vide.
 
Opsezan test
Ubutnu 18.04
Google Chrome neke smajlice je nemoguce ubaciti, primer pretposlednji u drugom redu sa nakrivljenim obrvama. Prvi u drugom redu sa vrtloznim ocima se moze ubaciti klikom van prozorcica, klikom na X se izgubi osim ako se ne doda karakter.
Ikonica kada smajli zajase konja se doda uvek na bilo koji nacin.
Sad kad sam napisao nema poente da testiram i na Firefox, i tu me zeza a kako nevazno je, postoji nekonzistentost buga.
 
Svi problemi su dodati na spisak, a rešavaju se redom. Pa kako se šta stigne, tako se i rešava. Ovo za oglase će se verovatno sutra rešiti, a za samjlije trebamo prvo videti šta je problem, kako da se reši pa da ga i rešimo.

Mada meni ne smeta da se žalite, sve dek je to što detaljnije, to može da pomogne, samo treba malo vremena.
 
Vreme za uredjivanje poruke je vrlo kratko,čini mi se svega 5 minuta. I to bi moglo da se stavi na spisak,pa kad stignete,rešite i to ukoliko je moguće :ppozdrav:
 
Problem sa oglasima je rešen, bar bi trebalo da jeste, neka neko proba pa javi ovde.
 
Nazad
Vrh