Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni bilo cudno,ali vidim da se i stari predstavljaju,pa rekoh da pitam
 
Zdravo, ja sam Jasmina.Osim manjeg plastenika i nekoliko voćaka u dvorištu ne bavim se poljoprivredom, ali sam vrlo zainteresovana za organsku hranu i gde mogu da je nabavim ,kao i za to kako da u plasteniku proizvedem što više hrane bez upotrebe kojekakvih štetnih hemikalija.Pošto o svemu tome ne znam ništa, nadam se da ćete mi pomoći.Veliki pozdrav od totalnog laika.:ppozdrav:
 
Pozdrav svima ja sam iz Hrvatske i prošle sam godine počeo sa sadnjom Jagoda,cilj i želja mi je pokrenuti proizvodnju bez pesticida i otrova-samo prirodno ! Imam zasađeno skromnih 4000 sadnica clery i raurica.Područje Gacke doline-lika
 
Pozdrav svim ljudima na Poljoinfu, vec jako dugo vremena sam samo "posmatrac" ovog fenomenalnog foruma i jos fenomenalnijih i profesionalnih ljudi koji su spremni da svoje znanje i iskustva podele sa drugima. Pre svega Vama svaka cast, zbog Vas je ovaj forum toliko poucan. Prvenstveno se bavim racunarima, racunarskim mrezama, video nadzorom, ali smatram da je primarna poljoprivredna proizvodnja kljuc uspeha, kod nas, u ravnoj, plodnoj Vojvodini. Bavio sam se tovom svinja, ali sve u manjim razmerama, konkretno, tovio sam uvek oko 10-15 komada, imao 4 prasilje, itd, pa posle par turnusa, batalio. Od zemlje ne posedujem nista, osim nekih po`jutra u sklopu placa, na kojim planiram da osnujem neku organsku proizvodnju od proleca, a posto je trenutno na toj parceli zito, spremio sam se da posle zita opicim jesenji kupus. Trenutno gajim tovne pilice, 200 kom, i ovu priliku bih iskoristio da pozdravim clana "robins" - svaka cast prava si biblija znanja za zivinarstvo.
Veliki pozdrav za sve stare i buduce clanove.
 
Pozdrav svima. Zovem se Boško Milivojević. Završio sam poljoprivredni fakultet, ratarski smer. Volim da čujem iskustva iz prakse i da podelim sa drugima moja iskustva.
 
Ja sam Srdjan Nikolic iz Varvarina(okolina Krusevca) bavim se ratarstvom i stocarstvom.
 
Postovanje, zivim u Novom Sadu i radim kao profesor prava, ali se vocarstvom bavim u okolini Kursumlijske banje (sljiva, kruska, ribizla, malo lesnika).
 
Pozdrav svim članovima.Ja sam Vidoje Filipović iz Užica. Bavim se poljoprivredom.Tako svega po malo, a što ne znam učim od vas, jer ste najbolji.
 
Pozdav svim clanovima.I ranije sam bio na ovom forumu ali mije promenjena meil adresa a i promene na forumu dovele su do toga da nisam uspeo da sacuvam stare parametre.Tako da sam morao da se registruje kao novi clan.izvinjavam se zbog toga i nadam se da ce mise uvaziti izvinjenje.Napisacu ponovo nesto o sebi.Zovem se Nenad imam 30 god i zivim u Leskovcu.Pljoprivredom se bavim i imam od svega pomalo,a dosta mi pomaze ovaj forum.Izvinjavam se jos jednom i unapred hvala.
 
zdravo na site jas sum od makedonija redovno ve citam i imamokolu 4000 sadnici na jagodi od nekolku vrsti pozdrav
mislim da je ovo najbojli forum za nas jagodare novih i oni koi su pro za zadnju jagode pozdrav
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh