Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima , zovem se Dragoljub Dakic , sa Palica sam , okolina Subotice , inace se bavim kunicarstvom .

Opet ja, pozdrav svima na forumu a uredništvu (-), na ovoliko engleskog jezika u novom izdanju!

Ja sam Novica milosevic imam 44 god zivim u Smederevskoj Palanci bavim se ovcarstvom vec dugi niz godima renudno imam 45 brava ovaca i 15 jagnjadi. pozzz svima

Pozdrav svima ja sam novi - stari clan ali posto procedura mora da se ispostuje evo da i to odradimo .

Ja sam Mikica Jankovic, a na ovaj forum sam pristupio jer me interesuju razlicite vrste traktora i njihova tehnicka dokumentacija, pogotovo IMR program.
Pozdrav svim forumasima!

Zovem se Nemanja Arsenijevic, trenutno zivim u Kragujevcu, sa idejom da se sa svojom porodicom preselim na selo. Selo se nalazi ispod planine Rtanj, moj sajt je u potpisu. Ideja je trenutno u fazi prodavanja mog stana u Kragujevcu. Inace sam zaljubljenik u pcelarstvo, pozdrav svima.

ja dam dusko nick name dulis,bavim se ugostiteljstvom a hobi su mi motorne testere i voli da sto vise saznam onjima, i o mehanizaciji u poljoprivredi inace sam iz kozarske dubice

Poslednja izmena:
Cao svima... zovem se Stefan Jočić zivim u Pećanima u blizini Obrenovca, bavim se poljoprivredom, kinoligijom...

Pozdrav ponovo svima! Zovem se Jozef ,iz Temerina sam. Bavim se svinjarstvom ,i pomazem nesto malo caletu oko ratarstva!

Pozdrav svima ja inace nisam novi na ovom forumu ali se od mene trazi da se ponovo prestavim
Ja sam Zijo i K.Metohije,Student inace se pomalo bovim zivinarstvom i kunicarstvom...veliki pozdrav za sve forumase.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh