Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece,zovem se Aleksandar zivim u Turekovcu, iz hobija se bavim stocarstvom,na forumu sam dosta tema iscitao a inace sam Srbin - ateista,nacinalista i komunista od svega toga izvukao najbolje i to sam ja!!! jbg.

Mozete da budete sta hocete, ali nacionalisticke ispade na ovome forumu nemojte ni pokusati da ispoljavate inace necete rado biti prihvaceni na ovome forumu, ustvari bicete momentalno banovani. Inace kao i drugima dobrodoslica.

Pozdrav od Zorana iz Zrenjanina. Bavim se ratarskom proizvodnjom, forum pratim već neko vreme i reših da iz pasivnog pređem u aktivan status.:ppozdrav:

Добар дан, добри људи!
Зовем се Светлана, рођена у граду али недавно настањена у Каони код Драгиња, општина Владимирци.
Најчвршће сам решена не само да се у град не вратим, него да се бавим искључиво пољопривредом, иако сам при крају факултета који уопште нема везе са агрономијом.
ееее сад чиме ћу да се бавим, то појма немам, зато сам на форуму, учим, слушам, гледам, читам, информишем се...
занимљиво ми звучи повртарство отвореног типа, јер у мом крају то се не ради у већем обиму, него само за сопствене потребе па и мање од тога. ако има неко да ми препоручи литературу или неки бесплатни савет на ову широку тему, слободно...на пп или мејл.
и одмах ме занима припрема земљишта за башту, па видимо се у новој теми..
Dobro došla Svetlana :ppozdrav: veoma smelo od tebe,ništa nije lako,ali opredeli se za nešto...Želim ti da uspeš u onome što započneš.Inače i ja sam rođen na teritoriji Opštine Vladimirci,samo napred zemljakinjo :osmeh:

Zdravo svima.Zovem se Milan iz Futoga sam ,bavim se povrtarstvom,ratarstvom i pomalo stocarstvom.

Pozdrav svim clanovima foruma,ja sam Jovan,iz Ravnog Sela. Student sam fitomedicine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Porodica mi se bavi ratarstvom. Hobi su mi tambura,vinarstvo i stocarstvo. Zelim svim forumasima uspesnu i rodnu Novu 2012 godinu!!:ppozdrav:

Ja sam Mijajlovic Aleksandar zivim u Batocini kod Kragujevca.Imam 14 godina i radim poljoprivredu s mojim roditeljima

.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh