mixer87kac
Član
Keva poprskala oko baštice i oko kuće. Pre par dana. Sve izgorelo....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma jok@lule bas lepo radi drljaca, si to sam dodavao rotore na nju ili? imas neku sliku?
Danas pripremljena ova parcela, zatvorena vlaga na samom pocetku februara, korovi nikli samo takoOvde je odradjeno zatvaranje brazde na samom pocetku februara, jedan prohod spremacem.
Drugar naisao danas i slikao mi, jos uvek je mnogo vlazno on peske ide i potanja tako da nema ulaska u njivu mozda i 10 dana.
Nadam se da korovi nece prerasti mnogo da bih mogao sledecim prolazom da ih unistim![]()
![]()
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Druga opcija mi je suncokreta.Ja tu nebi sejao kukuruz nikako
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
kako to sad?Врло вероватно да је тврдо. Данас ми је један орао њиву која је рађена годинама само тањирачом или грубером и плитко орана. Поред свих ових падавина, тврдо. Прошле године био кукуруз.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
total pa tanjiraca,setva necega da nikne i to se zaore na jesen(jaci traktor na blize 30cm) i redovna setva jecma ili zitaJa bi to totalisao letos mozda I 2x I izorao negde u septembru i ujesen posejao zito ili jecam
ima korova al nesto kasnije da se zaore kao sto hrvati moraju da bi dobili subvencije ne bi bilo loseNe treba setva ima tu semena da nice 10 god