Predsetvena priprema zemlje

Polako za kukuruz priprema.
Ljepo je izmrzlo vlage ima
https://postimages.org/]
received-1018168792436234.jpg
[/URL]
received-704830907528363.jpg
[/URL][/url]

Kolega, koliki je zahvat ove drljace, jel moze lako da radi 560 sa m34?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

I ja mislim da bi trebao valjak malo gore.
Znaci nije mu veselo sa 2.5m i ako je s44?

I ja mislim da bi trebao valjak malo gore.
Znaci nije mu veselo sa 2.5m i ako je s44?

Nema potrebe gore sad ide oko 15 cm u zemlju novi su noževi a ona ima za krivite i 12 radnih tijela 24 noža.
Po papirima treba 80 do 100 konja

@577 Pozz.Jel znas mozda kako bi roto drljaca radila posao u nekoj slatini ili tezoj zemlji koja se dosta sabije nakon oranja ,jel bi mogla u 1 prohodu napraviti setveni sloj ?.Koliko km/h se radi sa njom ?.

@577 Pozz.Jel znas mozda kako bi roto drljaca radila posao u nekoj slatini ili tezoj zemlji koja se dosta sabije nakon oranja ,jel bi mogla u 1 prohodu napraviti setveni sloj ?.Koliko km/h se radi sa njom ?.
Mogla bi zavisi o traktoru zato imaju u getribi za brzine.
Jak traktor i paker valjak ide to super.
A brzina velim ovisi o traktoru i zemlji uglavnom ljepo napravi.

Dođi daću ti ja na probu.
Može da napravi zavisi kojom brzinom teraš ,tamo gde je kamenje od slatine ubacim u sporiju brzinu ali džabe tamo i radim kad nema ni useva.Sad sam radio jedno oranje i sutra ubacio RD,ekstra ispalo.

@577,​

držim ti palčeve da uspiješ prije kiše. Ja sam pripremil prekjučer i posijano jučer, prije početka kiše kod mene.

@DraleTD,​

Je li to vezano uz neku narodnu izreku? Kako glasi?

Prošle godine kad sam tanjirao strnjiku bilo je 7 roda na njivi, al u kući još ništa...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh