Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
@savob87 Pozz.Kolikog je protoka pumpa ?,to je pretpostavljam pogoni kardan traktora ?.Od cega je hladnjak,jel to hidro pogon ventilatora hladnjaka ili elektricni ?.

@savob87 Pozz.Kolikog je protoka pumpa ?,to je pretpostavljam pogoni kardan traktora ?.Od cega je hladnjak,jel to hidro pogon ventilatora hladnjaka ili elektricni ?.
Pumpa je max. protka 95 litara sad radi na 70 litara. Da preko kardana radi, hladnjak je namjenski za hidrauliku a ventilator je elektricni od golfa 2

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam ugradjivao, hladnjak ide po protoku, koliko moze propustiti da nedodje do prigusenja i veceg pritiska jer predvidjen za 20 bara max pritiska i montira se na povrat

Nema na cemu tu smo da pomognemo jedni drugima, jel imas neku kasiku bager?

25kmh,imas ih po oglasima na netu.Po meni skupa masina,dosta je lak i slabu podiznu moc ima,bar par tona da moze dizati zbog stajnjaka ako ce raditi sa njim.On sa tim specifikacijama je isti do nesto jaci od traktora sa kasikom,tipa rus 820 i slicni.

Po meni jaci je belarus sa kasikom ipak je to 82 ks a ovo 50 ks ali mislim da je utovarivac okretniji pregledniji pogotovo za čiscenje stajnjaka itd

Možda bolje da si uzeo full frontal za Case ili Armu jer je ovo šteta da služi samo za utovar stajnjaka, da više stoji nego što radi a košta dosta.

Razmisljao sam i to i onako mi traktori vise stoje nego sto rade al ovo mi se ucinilo kao neko bolje resenje a mozda i gresim. U sustini zvao sam par firmi da uzmem novi prednji utovarivac sve su trazile da im doteram traktor na noge nisu mogli da mi odrade montazu kod mene u dvoristu pa sam odustao od te varijante.

Nece to bas tako stajati, stalno ima nesto da se gura, istovari, natovari...
Odlicna masinica za jedno domacinstvo, al' ta cena bome nagojena.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nisu bas u istoj klasi ,tezina 14 tona,160-200ks i sila podizanja od zemlje 13t a u najvisi polozaj kasike 6t.A pogotovo potrosnja nije ista,sa 20l/sat :p.

Dal pase prednji utovarivac sa imt 560 na 577 duplaka...ima na pik.ba jedan u derventi a najvjerovatnije ce bit skinut pa da se ne zajebem....na pik je slikan na traktoru 560

Nazad
Vrh