Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Moze, ali i to zavisi od velicine/visine traktora i samog utovarivača. Jer oni manji, imaju nizu tačku kipovanja. Pogledaj koji sve tip utovarivaca postoji za tvoj traktor, i samo će ti se kasti.

Ja na rusu sto imam Adutovo od 1000 kg digne otprilike na tu visinu ali ne moze da izruci u kadu udara u stranicu, probali ne ide.

Ova nije bila org JD kašika, već nekog drugog proizvodjača, a i da je istih dimenzija kao org. , kipuje u kadu, jer kašiku trebaš samo prebaciti preko stranica, tada je podignuta. Mada ja sam posle gledao neku od Claas-a, i čini mi se da je bila preko 4m kad iskipuje.
Pardon, u horizontali je 4,35m, a kad iskipuje 3,8m. Model FL 140.

Poslednja izmena:
Da li ima neko utovarivac kiewei 916 prodaju i servis radi firma iz Backe Topole ili Wolf 150 prodaju radi VGP firma ,oba su kineske proizvodnje ,kako su se pokazali u radu

Знам за два у једном селу, један је купљен са свим могућим прикључцима. За сада нема никаквих проблема скоро се користи само за чишћење и утовар стајњака.

Kod nas u selu ima Ervun er 12 i er 16 . Taj Er 16 radi sve cisti stajnjak utovar stajnjaka ,tovari dzambo vrece ,rolo bale ,er 12 radi na supstratima tovari zemlju treset humus u mikser . Vozio sam malo er 12 zgodna masina ,nije ozbiljna kao jcb ali i cena je takva . Ako stavim kasiku na traktor nece imati mira ima klinci da ga njakaju ,a i nekog sam razmisljanja da ako traktor nema elektro ili hidro reverzer da moze u rikverc bez kvacila brzo ce sjebati lamelu i korpu a mozda i gresim . Pa zato ovi dana gledam neki igracku da uzmem.

У фирми има 82-ка са утоваривачем, товаре велике бале за ложење 6 месеци годишње. Сваких сат времена се пали ради можда 5 минута и угаси. И тако у недоглед. Ако то преживи мотор и ламела преживеће свашта.

U procesu sam izrade zadnjeg utovarivača, pa mi je potrebna pomoć.
Naime muči me paralelogram. Otprilike kako god uklopim uglove i krake neće lepo da radi. Bude idealno u malom broju pozicija kašike ili bude uvek dobro u 3/4 putanje dizanja i onda u krajnjoj 1/4 kašika samo izgubi ugao. Zadatak paralelograma mi je poznat, ono što me muči je princip konstrukcije jer definitivno negde grešim. Ima li neko univerzalno a jednostavno pravilo?

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Ja imam zadnji fabrički. Ako treba neka slika i mera,pošalji mi broj na pp pa ću ti poslati sutra preko vibera :ppozdrav:

Nazad
Vrh