Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma znam ja sta su paralelogrami i gde stoje,nego sam mislio posto ima samo jedan klip koji otvara kasiku i koji stoji na sredini da su stavili neku konstrukciju koja ce gurati taj klip nekako sa strane i odole preko nekih poluga i da to tako funkcionise ali ocigledno da sam pogresio!Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Danijella sve sto se nalazi iznad krakova su paralalogrami .na ovom utovarivacu sto je kupio dragan nema paralelograma, koliko sam ja upoznat s tim
Nesto ozbiljno ili oni sto kipuju rucno preko sajle? (mada ne mislim da su oni neozbiljni)doslja je napisao(la):Ako neko zna negde neki prednji utovarivac za 560 ILI 577 nek mi javi
Za kačeni utovarivač traže preko 2000e,onda za ovo nije puno 1500sf ili 1150eBubu je napisao(la):@danijella
To je neki rol-bar, zastita da se ne razbije maska. I dalje mislim da je to bas puno novaca za utovarivac bez paralelograma...
panonstib je napisao(la):Bubu, ali ide uz boju Claasa!