milos bota
Član
Rale imaš na 294 strani u temi MTZ Savoris je usliko rusa šestaka sa utovarivačom,takav isti je kod mene na 539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rale 83 je napisao(la):@Becarina pusta
Mozesli ovih dana to slikati za kolegu . Naj vise me muci sto moram da ga pustim dosta napred i da nadjem dobar oslinac na zadnjini traktora
.Uglavnom imaju oni utovarivace i svoje proizvodnje cija cena je mislim 2800 evra,to su oni crveni cije kacenje skoro skroz iznad prednjeg mosta i iz tog razloga nisam ni uzeo takav,a ima na jednom njihovom prospektu neki crni utovarivac na rusu,kolko sam video kopija ovog mojeg al takve nemam pojma dal prave i kolka je cena,ali izgledaju dosta dobro
,sto se tice cene opet se ne slazem
,razlog je sto sam ja za 4300 evra dobio sve novo,a za pribliznu sumu mogu uvesti samo polovno a da ne pricam o stvarima koje moram da platim osim same cene utovarivaca Koliko je to u EURIMA??danijella je napisao(la):432000 din prosle godine u oktobru.
http://poljo.oglasi.rs/details.php?id=37608
castim cim se vidimo.