Paor mladi
Član
Koliko kosta prednja utovarna kasika za belorusa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti puco rus na pola?Koliko kosta prednja utovarna kasika za belorusa?
To je zajebancija NebojsaProsto moram da se umesam,ajde molim vas da mi neko posalje sliku rusa koji je pukao na pola zbog kasike.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Prilično pristojno izgleda,masivan i kvalitetni urađen danas sam ga gledao ima jedan na ulici.Zna li ko šta o SIPMA utovarivačima što agronovak prodaje?
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nikola mozda neka sala izmedju vas ali x ljudi me je zvalo i pitalo dal ce im puci rus na pola od utovarivaca jer su tako culi.To je zajebancija Nebojsa
Sta procitali su ovo Nikolino pa su se zabrinuli?! Mislim brate sestroNikola mozda neka sala izmedju vas ali x ljudi me je zvalo i pitalo dal ce im puci rus na pola od utovarivaca jer su tako culi.
Evo krivaca za pucanje sasije na rusuRusu treba pojačati šasiju, ljigava je oće da pukne, verovatno ovi sa ravnim mostom bolje podnose utovarivac, kontam nema tih hilcni opruga i čuda
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Evo ga jos jedan.Zbog ove dvojice sam kupio pojacanja na rusu i hurlimann.Dodnete mi 19600eNikola jel ti zao što ruja nije na pola pukao?
Jes puco i sam rus bez utovarivača više puta sam vario šasiju, i kod člana LEKA je neki 552 otkinuo uvajznu sa ploče do zvonaEvo krivaca za pucanje sasije na rusu
Puko lane u selu 577 dv sa drljacom koju ja imamJes puco i sam rus bez utovarivača više puta sam vario šasiju, i kod člana LEKA je neki 552 otkinuo uvajznu sa ploče do zvona
Treba ona pojačanja staviti i rešiš sve
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk