Nisam imao gde blizu da peskarim pa nismo hteli ni da fabamo, videcu, mozda u buducnosti nekad... jos cu da doradim arnjeve zbog rolo bala. Ovo nesto primitivno pozadi, i raspalo se vec zbog treskanja.
Inace duple gume su na njoj ali trenutno skinuta po jedna, trebali mi tockovi za drugu prikolicu da premostim!
Osovina Turbo zeta prednja, nisam kocnice namestao, jbg, uljne su bile pa nema nekeog resenja.
Gume 17.5 razume se, njih imam sa kamiona.
Jedina mana, kratka ruda, tako majstor uradio, moram povuci platformu malo nazad pa cu je zaseci na jos jednom mestu, on nije hteo da bi polu sasija lezala celom duzinom na sasiji!
Ima logike ali kratko, mada nemam prob jer je vucem na vucniku, i na ursusa sam uradio imt-ov vucnik pa se izvuce rudica nazad i bude oke... jedino se komsije zlopate kad dodju sa kukom koja ide na poluge, ona podvucena pod dif, tad stvarno bude kratko, sva krila i stop lampe sredise
Mojih stane 30 u red, tri preko, 5 na duz, tovarili smo do 240, ma da moze jos ali zeza me ulaz u senjak, jos veliki tunel zab sam dimenzije, Deutz Fahr HD380, ako neko zna nek napise, mrzi me da merim.