Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Cestitam Montoya, daj malo vise slike kad ga zakacis da vidim kako je reseno kacenje postolja na traktoru i gde si i kako smestio razvodnik i kako si povezao.. Da li planiras neki teret pozadi?

Već sam tovario s njim ali radim neke dorade
Nosač trenutno prerađujemo jer je bio namenjen za IMT sa 4 cilindra a razvodnik namestam od 577, treba creva samo da kupim
Tovario sam stajnjak bez tega ali napraviću nosač pozadi za IMT prednje tegove
U planu su na 542 zadnje gume 14,9-28 a prednje 7,50-16

Danas opravljene viljuske za palete,dzambo vrece.
EuZt9Bd.jpg

jhPlyLe.jpg

Nemam neke velike potrebe i zahteve-da se uzbaci u sezoni roba,po potrebi npr stajnjak,zemlja itd...po dvoristu ako zatreba stosta...gledao sam na sajmu nov adutov 1800 eura bese,kakav je njihov rad?

Ne znam tacnu cenu ali mislim da je oko 5500+PeDerVe sa montazom bez prikljucaka. Dize na visinu oko 4 metra i 1600kg je nosivost. Postoje montazne konstrukcije za vecinu zapadnih traktora i za sve modele Belarusa.

Slučajno naletih na temu pa evo malo slika mog zadnjeg utovarivaca koji je prije korišten uglavnom za utovar stajskog đubre i ponekad pijeska... nije korišten duže vrijeme, tj. Od kada sam kupio grajfer.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока

E,koliko sam se ja prikolica stajnjaka natovario sa tim zadnjim i grajferom samo Bog zna..Sad stoje i jedan i drugi da podsecaju na stare dane.

pre par dana sam kupio prednji utovarivac stari IMT od okruglih cevi, planiram da ga kacim na IMT 560,E sad meni treba krokodil vile i hidro nagib na sebe od sebe pa planiram da ga prepravljam imace traktor ima jedan jednosmerni izlaz i jos dva para izlaza sa pomocne pumpe pa ce to biti super
Utovarivac sam kupio za male pare a i stanje je dosta lose, iskidani su nosaci koji idu na traktor, cilindre treba remontovati, najvise lici na materijal za reciklazu!

Nazad
Vrh