alen1972
Član
ja imam kuhn uljno podmazivanje, zahvat 2.4m i radio sam sa ursusom 60ks, sad sam njega prodao i radice imt 539 ima i brda i ravnice, platio sam je 630e ali je zakon kako radi i kako sakuplja seno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam nikakvu semu,tesko da ti je to isto kao kod mene...sve je isto ko kodmene samo moj manji i crvene boje imas li kakvu semu gdje ide aksijalni lezaj i podloske
Cena i mene zanima. A prevrtac otkosa ima li usporeno vreteno za sakupljanje?
koja je cena ovih sipovih grabalja?
ЈЕл ја добро видим,грабље од 4,5 м 5000 (пет хиљада евра) + ПДВ....јел то оне можда могу и да ору и да косе..Трактори су јефтини колико гуле кожу за обично гвожђе...Шта на њој вреди 5000е..гуме можда.
Treba da kupim sakupljac sena, pa sad gledam nesto i u dilemi sam pa ako moze mala pomoc.
Zvao sam Termometal iz Ade i Zvao MakKiralj , a cene su slicne nego ne igra ulogu tu cena koliko me interesuje dali su oni slicni IMT suncu(zahvat, precnik krugova i brzina i kvalitet sakupljanja)
Ako neko ima od ova dva gore pomenuta sunca neka iznese svoje misljenje.
Imam Mak Kiralj sunce grablje od 2007god, najviše mi se svidele boje: zeleno-žuto-crvena. tada su me nove na kućnu adresu izašle mislim 500e i zaista dobro odrađuju posao, ništa na njima nisam menjao- nije bilo potrebe.. Uopšte sunce grablje su vrlo zahvalne, uz pravilan rad kod mene nema troškova održavanja, samo podmazivanje. Tehničke karakteristike iz prospekta: Radni zahvat 3,5m, radni učinak do 3,5 ha/h; 4 sabirna točka; broj žica po sabirnom točku 40kom.; brzina kretanja u radu 12km/h; transportna brzina 25km/h; masa 250kg. Za pravilan rad ugao treba da se kreće od 30-40stepeni, što najčešće odgovaransrednjem položaju graničnika i postavljenoj osovinici položaja i drugi otvor. povećanjem ugla ugrožava se pravilno okretanje sabirnih točkova..![]()