nesto2
Član
Šteta... Imam grablje sunce koje ne koristim već nekoliko godina. Samo stoje u dvorištu. I kada su radile, nisu radile više od 2-3god. Ja i matori pravili, skidali mere sa imt sunca i koristili jači materijal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Borko,pun ti pp. Koliko je para kod njih? Treba i ja da kupim sunce grablje.Narucio danas od MakKiralja, bice slika kad stigne. Hvala na ainformacijama![]()
Narucio danas od MakKiralja, bice slika kad stigne. Hvala na ainformacijama![]()
Da razbacuje seno kao pravi rasturac sena ne moze, ali moze da se namesti da okrene(prevrne)2 ili 4 otkosa odjednom sve zavisi koliko je veliki otkos Iza kose sa 2 diska ili klasicne cesljarke najbolje je terati 2 otkosa i njih prevrne na drugu staranu a iza kose sa 4 ili vise diskova namesti se tako da svaki tocak prevrce po jedan mali otkos.Nije kao klasican rasturac sena da razbaca na sve strane ali opet moze znacajno da pomogne da se seno pre osusi ako se nema rasturac otkosa.Da li suce grablje mogu da rasturaju otkose i kako
Ne mogu nikako.[/QUO
Mogu da skupljaju, prevrcu i rastresaju.
Nemam sunce grablje, ali sam cuo da kad se okrenu za 180 stepeni oda rastresaju otkose i resio sam da prbam na slami.