Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kabina je kostala 550e za drugara tj prijatelja je ja sam je samo prevezo.
Kabina je i spreda zatvorena, a orbitrol je na kabini, i ima sa desne strane lim koji se može skinuti, da bi se prišlo orbitrolu. Inače sve u kabini je pričvršćeno o samu kabinu: orbitrol sa volanom, poluge kvačila, kočnice se cilindrima, sedište, izuzev ručica menjača, i poluga za pr.vuču, kardan,...
Danas sam još doterao gumeno oslanjanje, i dodatno smanjio vibracije, tako da je unutra još za desetak posto tiše .
ima u okolini Bogatća par njih što rasturaju kombajne,ako ti nije daleko...Gde se moze naci polovna kabina za zmaj 141 142???
Imaš kod Jove Sukura u Bečeju par komada.Gde se moze naci polovna kabina za zmaj 141 142???
ovo prozorce se ne otvara trenutno nisam imao kad da pravim okvir.ali moze vrlo lako da se doradi.probao sam pre toga kroz gornji prozor dohvatim i topling i vreteno bez problema.sta cu kad imam dugacke ruke
a traktorce je u originalu "72 mada je motor zaista odličan pokazao se dobro u radu zadovoljan sam.i poluosovine su zamenjene kod prethodnog vlasnika
i ova kabina je pucala kod prethodnog vlasnika pa je on ojacavao ovim kosnicima.ja sam samo prevario malo bolje.nije lepo pogodio ove uglove ali nisam hteo da secem pa opet da varim oslabio bih ga vise
ovde imas nekoliko slika kabine za toma vinkovica http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&page=1436Kako da napravim kabinu za toma vinkovica 420?