mmeganm
Novajlija
Molim ako neko ima link, slike ili neki prirucnik sa dimenzijama kabine za IMT 539 koju bih da napravim jer mislim da je mogu napraviti jeftinije nego sto kosta nova 650evra. Unaprijed hvala. Pozeljno kabina sa busenim staklima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav cira92 da li moxe kabina od 558 na 539
Probaj ali ako imaš onaj malo noviji tip kabine sa velikim blatobranima, a mislim da takav imaš, stajaće mu kao piletu Stanijine sise. Imam takvu kabinu i sa 14.9 gumama izgleda malo ćosavo a kako će tek izgledati sa 11icama.Ti blatobrani traže 16.9 gume da čuče kako treba. a ako imaš onaj tip koja je šestougaona e ona može i dobro stoji jer je široka a nema blatobrane velike
Dali je netko od vas zatvarao kabinu na Imt 539, znaci ono odpozadi ispod zadnjeg stakla? Tamo ruke hidraulike prave najveci problem jer ulaze onako dosta u kabinu kad su do kraja dignute pa neznam kako bi to bilo najjednostavnije zatvoriti..