Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste!!
Ili se zagubi po dvoristu,ili ga komsija zajmi... u glavnom pre par godina je "nestao" od onda je svaki zakovan za traktor + rezerva.
dva tri puta mi se desilo da odem na salaš po neki prikljčak,kad stignem nema toplinka,pa onda kući peške
@ Dare
A šta kad hoćeš da upališ velika svetla umesto oborenih?
Ja se ovih dana patim sa matorim akumulatorima na oba traktora, (sve zbog odlaganja kupovine novih), i nešto se mislim da su akumulatori počeli da slabe od kad su obavezna oborena svetla. I sad razmišljam kako bi bilo da se po danu i dobroj vidljivosti oborena svetla vežu redno u cilju smanjenja potrošnje i da li to uopšte ima smisla raditi, jer svetla držim upaljena samo na kolovozu, a čim skrenem u leniju gasim i svetla i rotaciju (naravno, ne govorim o noćnim poslovima već samo o danu).
Dobro ne vidim baš ne veliku svrhu automtaskog paljenja svjetala na traktoru. Nećeš vlajda čitav dan da oreš po danu pod svjetlima? Po meni najjednostavnije i najbolje riješenje je prekidač. Plaiš ih kad hoćeš i koliko hoćeš. S druge strane ovaj sistem za auto je jako praktičan, pogotovo u zemljama gdje su svjetla obavezna i po danu (jbm li ga tko izmisli tak zakon.).
zato ga i nemamugradnja dodatnog prekidača da prekine krug pobude dovodi do pitanja svrhe celog posla.