Prašenje krmača

Ocekujem prasenje hemsirke nazimice danas je 114 dan !
Nije cista hemsirka majka norveski landras otac hemsir !

Pre 4 dana S landras oprasila 13 komada.
Ceka se jos 4 za prasenje u decembru.
@ Nicyolas

Ala si, ih izukrstao svaka cast. Bice neki melezi :D

ma kada vet radio vestacku oplodnu uzeo hemsira umesto norveskog landrasa pa ajde ali prasici su vili perfektni prodao sam od te krmace tri nazimice sada ce i one da se prase komsiji sada oko 1.decembra.Ona oplodjena hemsirom mali joj stomak kao i da nema prasadi u njoj ali vime nalila i pustila mleko !
Post je spojen: [time]1290952652[/time]

ma ne ona se prvi put prasi bas me briga vazno je da su zivi i zdravi a koliko ih ima to nije vazno !

da i vet.mi je tako rekao bas je jutros oplodio njenu sestru koja nije ostala suprasna na vreme pa posle nisam hteo da je pustam pa je trazila juce i danas je oplodio sa norveskim landrasom velika plana !

Moja se oprasi 1 juce ujutru, izbaci 2 kom,dam oxitocin, sve normalno, ..., odoh na moj posao, posto joj nije sefte i ne sekiram se, ..., vratim se posle par sati, kad u boks, 13 kom sve iskasapljena osim 2 :udri: :udri: :udri:....
Cekam jos 3 da se prase pa da prebacim prasad a ona ide kod cika koljaca! :zli: :zli:

francuz je napisao(la):
Moja se oprasi 1 juce ujutru, izbaci 2 kom,dam oxitocin, sve normalno, ..., odoh na moj posao, posto joj nije sefte i ne sekiram se, ..., vratim se posle par sati, kad u boks, 13 kom sve iskasapljena osim 2 :udri: :udri: :udri:....
Cekam jos 3 da se prase pa da prebacim prasad a ona ide kod cika koljaca! :zli: :zli:
ni kod mene se to nezadrzava dugo :nono: , a mesa nikad nije mnogo, a jos 29novembar i zima na pragu ::svaka cast::

**greška li ga, prva je bilo negde aprila cini mi se, nikakve veze nemaju jedna sa drugom, ova prva je prvopraskinja a ova od juce 5-6 to prasenje.
Ja ocu da radim 100 poslova odjednom, e ku...c!

Nazad
Vrh