Zoran Kostović
Član
Odg: PRASENJE KRMACA
Svaka cast, nek je sa srecom.
Svaka cast, nek je sa srecom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako sam i ja moje tempirao...nova godina - bozic...Nikola.KV je napisao(la):Hvala cika Jovo,bice valjda ,stizu u lepo vreme,oko N.Godine.
Jel ti je u ukljestenju ili slobodna?galic je napisao(la):Mlogo krivina u Morave nece da moze... Nego kakvu sam ja muku imao ljudi,nazimica oprasi 10,i nece da ih primi,za 3 dana popila mi 3 litre rakije,i 5-6 piva,neverovatno dok je pod dejstvom alkohola-koma,prasad sisaju i sve ok,kako se otrezni tako da ih pojede,kao ker macku kad uhvati,ja sve u nadi ajd,kad prodju bolovi i smiri se bice ok,kad medjutim..3 dana sam njakao dan i noc, dok nije sve poubijala,zamislite,znaci uopste nema majcinski instikt,lepa joksirka,sa farme,uglednog imena,16 pari sisa,oprasila se i ocistila za sat i po vremena,neverovatno,nisam stigao oksitocin dati . . . I naravno sada tj kad dodjem sa broda radice piker..
galic je napisao(la):Mlogo krivina u Morave nece da moze... Nego kakvu sam ja muku imao ljudi,nazimica oprasi 10,i nece da ih primi,za 3 dana popila mi 3 litre rakije,i 5-6 piva,neverovatno dok je pod dejstvom alkohola-koma,prasad sisaju i sve ok,kako se otrezni tako da ih pojede,kao ker macku kad uhvati,ja sve u nadi ajd,kad prodju bolovi i smiri se bice ok,kad medjutim..3 dana sam njakao dan i noc, dok nije sve poubijala,zamislite,znaci uopste nema majcinski instikt,lepa joksirka,sa farme,uglednog imena,16 pari sisa,oprasila se i ocistila za sat i po vremena,neverovatno,nisam stigao oksitocin dati . . . I naravno sada tj kad dodjem sa broda radice piker..