Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
------------zlikovac je napisao(la):oprasila mi se nazimica 13 kom
Da se nadovezem, Gebi je, u svojim prodajnim mestima, imao bas takve kalendarcice za vreme oplodnje/porodjaja potrazite ih, ili ovaj link ostampajte u 2 prim. pa lepo se vratite u 2 razred sa makazama u ruke i to je toKaralic je napisao(la):Postavio ga moj , nada sve casni i preposteni Bibliotekar, a moja ga je malenkost iscackala i postavio ga u chatu , da se nadje nevoljnicima u nevolji.KishRobert je napisao(la):jako dobar link,nisam siguran ko je postavio,al za link!
http://www.stocarstvo.com/zootehnika/odredjivanje_vremena_porodjaja_domacih_zivotinja.swf
Pozeljno je da se u svom PC, u posebnom folderu postavi link ka kalendaru, jer ko ce ga traziti po forumu kad ti treba...
francuz je napisao(la):moja se jedna nazimica jutros oprasi, 11 kom ali 2 su strasno sitna, mozda i ne prezive, videcemo...