Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obeležiš prasad(dokument-Prijava dogadjaja,košta te 50 din po životinji)kad obeležiš i oćeš da prodaš ponovo ispuniš Prijavu dogadjaja( 2 primerka)pa ispuniš dok.Praćenje i kretanje životinja(u 4 primerka)pa idešu veterinarsku stanicu ostalo će ti objasniti šta kolko geltaIma neko iskustva kako se prodaju obelezena prasad? Prave mi problem u veterinarskoj sto nemam obelezenih prasica a imam prijavljene krmace.
Koja je procedura ako ih ja sad obelezim pa posle hocu nekome da ih prodam za tov, jel se prenosi pasos ili nesto tako?
Kada bude ponovo tražila, pozovite veterinara da ju izapere i da antibiotik, vjerovatno je u pitanju neka upala zbog koje ne ostaje suprasna. To treba praktikovati čim krmača ne ostane drugi put suprasnaLjudi jel ima nesto, neki vitamini da dam krmaci da ostane suprasna? Treci put mi se vraca. 6x se prasila nije ni prevelika ni premala oko 250kg, trazi nerasta ko luda a ne ostaje suprasna.
Koristim dohranu vec od drugog dana. U glavnom ako oprase 20kom imam uginuca do zalucenja u proseku 3kom. Ne prase uvek ovoliko. Prosli put 5kom oprasila a sad 23. Druga oprasila 17 prosli put othranila 17 a sad 20. Nema nekog pravila. Ali vidim da ima nekog pomaka od kad osemenjavam 3puta,naravno vestacki.Oprasile su bas mnogo.
Ako su ranije prasiile ovoliki broj prasadi, koliko uspeju da odhrane i koristis li dohranu?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka