MONTOYA
Član
Kod mene je ove godine 577 s plugom 756.3 dubina 27-28cm trošila u proseku 20l/ha
a 5106 s plugom 757.3 dubina oko 30 trošio 25-30l/ha
a 5106 s plugom 757.3 dubina oko 30 trošio 25-30l/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada da je tu jedan ugledan clan dobio bi kritiku za preobrtacMF 100ks i trobrazni preobrtac
Ako vam je tako teska zemlja koliko sam skontao po tvom pisanju, treba 120-140ks za 3 brazde da radi lepo.
prvom se ne moze ni pomisliti, da sam orao pun gas trosio bi preko 20L sigurnoI kod mene isti slucaj,manje trosi gasno ulje.To sam siguran.Kakva su vaša iskustva sa potrošnjom gasnog ulja 0,1?Kupujem samo evro dizel i sa potrošnjom sam relativno zadovoljan.Komšija mi tvrdi da njemu gasno ulje manje troši.

Ja sa Rakovicom 65 sa DM 34 motorom imam relativno malu potrosnju. Prosle godine prolecno oranje, plug Leopard 2*14, dubina 22-27cm i celave gume potrosnja bila od oko 20-22l/ha kad je parcela lep komad i nema puno praznog hoda u okretanju. Manja parcela i potrosnja ide gore jer se gubi vreme na okretanju.U temi IMT kolega mirko 015 je pomenuo da motor dm34 više troši od motora m34.Neke kolege tvrde suprotno.Kakva su vaša iskustva o potrošnji te dve vrste motora?Dali to isto važi i za motore sa tri cilindra dm33 i m33,naprimer kod IMT 549 i 542?