Lacin
Član
Celave gume,los vozac,los izbor brzine,losa noga na gasu,prevelik ili premali prikljucak,brdo ili ravnica,losa kompresija,nivo alkohola u krvi,blizina kafane i tako redom,sta sve utice....
''ne pričam nešto bezveze jer sam inženjer tih stvari.
A imam samo dobru nameru da pomognem našim korisnicima jer znam da ove podatke retko ko zna.''
Nisam se odavno lepse zabavljao kao citajuci ovo stivo...
Zivota ti koji to 1,9TDI trosi 4 ili 5l, imam takav 10god i trosi 6 do 7l.Pa sta ako pricamo o potrosnji polovnih traktora, motora sa prevazidjenom tehnologijom!?
Vecina vozi polovne automobile uvezene sa zapada, sa cirka 250-300000 na satu, i svi trce da kazu kako ,,Moj 1.9 TDI trosi 5 litara zimi, kad su mrazevi, znas, pustim ga da se zagreje pre nego sto krenem, treba auto cuvati, kako ga cuvas tako te sluzi. A leti 4 i po ne prelazi. Nemac je to.'' Kad kupi covek Fendta iz '87 sa 18000 RS i menja mu ulja i filtere u sekund ,,'oce on lju'cki podmazivanje, mora to da se gleda, da se odrzava, nisu to ove nase krntije. 'nas sta je, 18 litara po hektaru na 30 santima!''
A kad neko o IMT traktorima pomene dalje od srafljenja, bude odmah omalovazavan. IMT je djubre, to su sve stare izrabljene ragetine.
Da, cuo sam za sarkazam, malo sam slikovit, ne ljutite se odma'.O, Bože. Jesi li čuo za sarkazam? Realno, potrošnja zavisi od dosta stvari, npr od toga da ne zvrji u prazno odnosno ako nije adekvatno opterećen imace veću potrošnju nego da jeste. Takodje i uslovi rada itd. Malo mi je nerealno da se povecavanjem obrtaja dobija na manjoj potrošnji.