topalovic
Moderator
Blazo probaj napraviti fotografije malo vece rezolucije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu to siptomi za kalcijum ali i stres(toplo danju,hladno nocu) isto se ispoljava.A i sva virusna oboljena izgledaju kao nedostatak nekog elementa u zemljistu...Недостатак калцијума се огледа прво на младим вршним листовима биљака тако што постају светло зелене боје и уфрћкају се а листови испод постају наборани.Баш као код тебе.
Pa ja ne mogu veću rezoluciju podesiti na aparatu. ne znam da li si probao sa desnim klikom na sliku pa onda view image pa je onda možeš zumiratiBlazo probaj napraviti fotografije malo vece rezolucije
To je odlicna kombinacija sto je koristis,ali po meni ja bih je koristio folijarno a kroz sistem bi na svako drugo zalivanje ubacivao kalijum(jos ako je nitrat),a kalcijum po potrebi mozda na desetak dana jedno tretiranje kroz sistem....Naravno sve zavisi od velicine paradajiza i njegovog stanja u plasteniku.zdravo topalovicu,imam jedno pitanje u vezi prihrane paradajza u fazi pre otvaranja cvetova.ja ga trenutno prihranjuem folijarno yarinim djubrivom 14-11-21,a imam i kalcijum i kalijum.hvala
Biljke iz zemlje uzimaju 2-6% hraniva sve ostalo iz vazduha, to jest 94-98%, e pa sada neka doktor izračuna koliko otrova treba ubaciti u zemlju.Fina tabela na osnovu koje se lako može izračunati koliko vam treba hraniva za proizvodnju kvalitetnog i zdravog povrća.
Povrtari snimite ovaj post negde za podsetnik
Kako je na kraju bilo sa tom paprikom? Je li doista bio problem kalcija?Hvala vam svima probaću pa javljam rezultate, mada sam joj dao kalcijum i od onda je prestalo da se širi, čak i ovi listovi koji su smežurani počinju da se oporavljaju
Biljke uzimaju hranu iz zemlje, u procentima, 2-6% sve ostalo iz vazduha.Fina tabela na osnovu koje se lako može izračunati koliko vam treba hraniva za proizvodnju kvalitetnog i zdravog povrća.
Povrtari snimite ovaj post negde za podsetnik
Ovde mi je izbrisano 3/4 teksta gde je sve lepo objašnjeno.Malo je diskutabilno ovo od 2 - 6 % iz zemlje.
Neka neko proba da ne unese stajnjak u zemlju, ili vestacko djubrivo.
Ako se samo na hranu iz vazduha oslonimo lose cemo se provesti.
Ovo govorim iz prakse, ne kazem da to nije istina, samo je malo teze ostvarljivo.