Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ti predlažem zetoradidi je napisao(la):Pa vidim da većina predlaže rusa od 82 ks.Verujem da je dobar da ispuni moje zahteve.Do leta ima vremena pa ćemo videti još predloga ,a i zavisi šta naleti.Idućeg meseca ima u kraju neka licitacija na kojoj će biti dosta rakovica od 120-135ks i mtz552 91-92 godište.Jesu krševi ali uz neku sumu bi se dali srediti.naravno to u sličaju da ne bide nameštena cela licitacija.
moj predlog ti je ako uspes da nadjes imt 5106 ili 5136 sa CTF predjom vucom i menjacem, to su nepoderivi traktori.Poljoprivrednik je napisao(la):Ja sam jedan mali poljoprivrednik do sada sam radio oko 2 jutra, ali ove godine sam uzeo nesto vise zemlje u arendu i sad imam 14,5 jutara za prolecnu setvu (kukuruz, suncokret, soja) posto sve poslove su mi radili drugi, ali sad imam vise zemlje pa mi je potreban traktor, za pocetak bi uzeo neki jaci traktor tipa (imt 577) treba mi za oranje, pripremu zemljista (dosta cu i usluzno da radim), a ostalo cu da platim (sejanje, prskanje) dok ne kupim sledece godine neki manji traktor sta mi vi preporucujete koji traktor od 70-tak konja, nasao sam ovaj traktor u oglasima ali ne znam kakav je to traktor, koliko to ima konja, a i cena mi odgovara nije velika pa mi recite nesto vise o ovom traktoru posto ne znam mnogo o Belorusima
BELORUS mtz duplak, sređen i plug leopard, 2.300 €.
STRALE je napisao(la):moj predlog ti je ako uspes da nadjes imt 5106 ili 5136 sa CTF predjom vucom i menjacem, to su nepoderivi traktori.Poljoprivrednik je napisao(la):Ja sam jedan mali poljoprivrednik do sada sam radio oko 2 jutra, ali ove godine sam uzeo nesto vise zemlje u arendu i sad imam 14,5 jutara za prolecnu setvu (kukuruz, suncokret, soja) posto sve poslove su mi radili drugi, ali sad imam vise zemlje pa mi je potreban traktor, za pocetak bi uzeo neki jaci traktor tipa (imt 577) treba mi za oranje, pripremu zemljista (dosta cu i usluzno da radim), a ostalo cu da platim (sejanje, prskanje) dok ne kupim sledece godine neki manji traktor sta mi vi preporucujete koji traktor od 70-tak konja, nasao sam ovaj traktor u oglasima ali ne znam kakav je to traktor, koliko to ima konja, a i cena mi odgovara nije velika pa mi recite nesto vise o ovom traktoru posto ne znam mnogo o Belorusima
Pa nece raditi 200 kj vec 20-ak!!! Uzmes 577 i Bog da te vidiBubu je napisao(la):STRALE je napisao(la):moj predlog ti je ako uspes da nadjes imt 5106 ili 5136 sa CTF predjom vucom i menjacem, to su nepoderivi traktori.Poljoprivrednik je napisao(la):Ja sam jedan mali poljoprivrednik do sada sam radio oko 2 jutra, ali ove godine sam uzeo nesto vise zemlje u arendu i sad imam 14,5 jutara za prolecnu setvu (kukuruz, suncokret, soja) posto sve poslove su mi radili drugi, ali sad imam vise zemlje pa mi je potreban traktor, za pocetak bi uzeo neki jaci traktor tipa (imt 577) treba mi za oranje, pripremu zemljista (dosta cu i usluzno da radim), a ostalo cu da platim (sejanje, prskanje) dok ne kupim sledece godine neki manji traktor sta mi vi preporucujete koji traktor od 70-tak konja, nasao sam ovaj traktor u oglasima ali ne znam kakav je to traktor, koliko to ima konja, a i cena mi odgovara nije velika pa mi recite nesto vise o ovom traktoru posto ne znam mnogo o Belorusima
A gde to da nadje, i mene zanima?