Potreban savet: KAKO SRCE PAORA OSVOJITI

Tako je Zoki. Ja od sada delujem iz ilegale.
 
Tu sam samo tema nije za muski svet nego za zenski,
KAKO SRCE PAORA OSVOJITI
Da je kojim slucajem tema KAKO SRCE PAORKE OSVOJITI Onda bi se malo i potrudio ali ovako nema smisla.
 
Ih pa to mozemo lako promenuti.Poenta je u srcu,a ne u polu.Po nekim postovima bi moglo i KAKO ZENU UCUTKATI.To ide kad se med polize.Nek znaju deca sta ih ceka,pa nek izmere i preseku.
 
Pa ako mi zacutimo ova tema koja je do sada bila interesantna otici ce na drugu trecu stranu cafea i niko je se nece setiti. Trebala bi domacica ove teme da po nekada napise po koji post, bez obzira sto je osvojila kako to ona kaze srce paora. Polizace i oni med, ici ce i ona na sladoled.:ppozdrav:
 
Tako je grujane, u ćupu je na vrhu i na dnu med a u sredini g...a, e sad sve zavisi kolikom kašikom se jede med sa vrha.
 
Nije problem u kasiki,vec koliko se brzo lopata.Med moze i da se lize,kao i sladoled.Samo sto se od njega ne mere preladit.:ppozdrav:
 
E hvala Bogu.Resismo makar jedan problem.:osmeh:Koli je taj sretnik?Zelim ti da dugo,dugo budes zaljubljena,sto ce reci da je to ono pravo.:ppozdrav:
 
Evo jedne pesmice za nase lepse polovine

Volela sam dečka sa sela

Rodžena sam u oblaku smoga,
... na petome spratu žute zgrade.
Al' zavoleh ja seljaka moga,
... što mi kajmak za poljubac dade.

Krvavice, slanina, kavurma,
Ivanjički krompir, a i čvarci.
Zalud zeza cela Karaburma,
zalud su me izbacili starci.

Ćer sam stakla, asfalta i lima ,
vozih dobre rolere i kola.
Zbog pršute i domaćeg vina,
ja otkačih frajere do bola.

Tražila sam njega po kvantašu,
prazan ceger stezala sam s tugom.
Doveo sa sela drugu snašu,
i kavurmu sada deli s drugom.

Tugu svoju, uz konzerve kratim,
stomak gladan proizvodi larmu.
Morala sam ćiku da se vratim,
matorcima svojima na sarmu.

I sad opet fast-fudom se hranim,
manje su mi sise od stomaka.
Ločem pivo i celulit pravim,
i proklinjem nevernog seljaka.
 
Moj komšija se oženio devojkom iz sivog solitera i ne znam ima li vrednije paorke od nje u kraju, a i lepa je žena. Tri najbolje ribe u kraju su tri gospodje koje nose gumene čizme po dvorištu i vešto rukuju vilama, ali zato kad krenu u svet, pa se oprave... Jedna od te tri je moja gospođa. ;) Ma, od vila nema boljeg aerobika i fitnesa a ima kod nas paora i taj, kako se zove, pila-tes, testera da piliš i sekirče da tešeš...

Pošto vidim da je naša Paorka koja je pokrenula temu već na dobrom putu, onda mogu samo da udelim savet za buduće udavače zainteresovane za osvajanje paorskog srca. Ja u stvari mogu da kažem jedino na šta sam ja pao: Na lepotu, ali onakvu kakvu je priroda podarila, na iskrenu i poštenu dušu, ali ne i naivnu, na pristojno ponašanje, ali ne i uštogljenost, na zdravo telo i dobru fizičku kondiciju, ali sa nenarušenom ženstvenošću, na skromnost i jednostavnost, ali ne i odsustvo ambicije... Moram da napomenem da ovo nisam ni otkud prepisao već sklepao na licu mesta.

Sve u svemu, drage dame, budite ono što jeste! Ponašajte se i izgledajte prirodno i govorite ono što zaista i mislite. Ako se kao takve ne dopadnete potencijalnom đuvegiji, onda i niste Vi za njega niti on za Vas.

Eh, umalo da zaboravim, Vole paor i kad stigne kući s polja, pa čim iskoči iz traktora da mu zamiriše nešto lepo iz kuhinje još dok otresa prašinu sa kombinezona. ;)
 
Nazad
Vrh