Potreban savet: KAKO SRCE PAORA OSVOJITI

Paori su najbolji muzevi, uz njih je zivot lep... videces i neces se pokajati. Ja nisam. :osmeh::osmeh::osmeh:
 
dipl.seljanka :bravo: Čestitam i samo polako ,Nisam ni sumnjao da ćeš naći nekog ko ti odgovara.Želim ti svu sreću ovog sxeta i nemoj da poklekneš na prvoj prepreci jer trebaće vremena da se dobro upoznate:ppozdrav:
 
:veseljak:: Bravo narode, ako nam ne ide poljoprivreda kako valja, neka nam cveta ljubav kako treba.
 
U ponedeljak sam saznao da cu biti tata po drugi put.Sada citam ovo i LEPE VESTI.Od srca ti cestitam i zelim srecu u vezi i da da BOG u zajednickom zivotu,a njemu kako bude.Sala naravno,a sto se tice teme moze posluziti kao primer i pomoc nekim drugim devojkama zeljnim muske neznosti.Sto da ne? :ppozdrav:
 
Pa nije dipl.seljanka napisala da je stala pred maticara. Doticni tek treba da shvati da mu je maticar preko potreban i da ce mu jedino tako zivot biti ispunjen. Mora covek da shvati da bez bracne harmonije njemu nema zivota. Evo moj primer. Izveo sam moju jedinu pre par dana na sladoled, i sada ima upalu grla i ne moze da prica. Milina jedna kako se zadnjih par dana slazemo.:ppozdrav:
 
Ta ti je dobra.Pametno utrosen novac zarad harmonije u braku,a ona jos zahvalna.PS pazi da ti ne procita gornji post,da ti ne bude poslednji puj puj.
 
Ma koja harmonija to je sada filharmonija od braka. Nego ova nasa koleginica dipl.seljanka nas je 05.06 obavestila o uspesnom osvajanju muskog pola, i od tada ni abera. Nije moguce da nas je zaboravila?
 
Tako je to kod nas dok mu trebaš svega se setimo, kad možemo nadalje sami sve zaboravimo, još ako se i zaljubimo zaboravimo i kako se zovemo. Ma nije važno bitno da je njima lepo.
 
Nemojte da mi zamerite sto se ne javljam, na zalost nemili dogadjaji su se desavali u porodici i zasenili su skoro sve....

Nisam vas zaboravila, niti sam htela da se ne javljam, hvala vam svima sto ste tu i sto ste pomogli da osvojim jedno srce

Nemojte temu zakljucavati,ima jos cura sto traze nacin da SRCE PAORA OSVOJE a ima i paora cije srce treba osvajati, ovi nasi razgovori, predlozi i saveti mogu samo da pomognu!

A mom paoru hvala....sto u meni budi sve !!!



 
Nazad
Vrh