Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj recepat vazi iskljucivo za nas Lalose.toshiba je napisao(la):Preko stomaka...
Miraz se podrazumevasremac88 je napisao(la):Pa što kazu ostale kolege alat nije loša ideja ali ako si gazdačka ćera daj mu koje jutro zemlje i problem rešen
North ARMY je napisao(la):
toshiba je napisao(la):Vidi za nepun sat koliko si ih zainteresovala
pa sta cu, kad mi pomoc treba ...nije to svejedno
ivan610988 je napisao(la):Bre ja htedoh za moju da dam par vagona soje i kukuruza. Probaj obrnutom logikom.
mislis da ponudim ono standardno kuvanje, peglanje , pranje, .....
dipl.seljanka je napisao(la):ivan610988 je napisao(la):Bre ja htedoh za moju da dam par vagona soje i kukuruza. Probaj obrnutom logikom.
TO TI JE RECEPT uz sto manje zvocanja
dipl.seljanka je napisao(la):Pa da. To mora da upali. ili napravi neki klip kako kombajniras ili tako nesto.ivan610988 je napisao(la):Bre ja htedoh za moju da dam par vagona soje i kukuruza. Probaj obrnutom logikom.
Farmer II je napisao(la):Izgleda da da put do paorskog srce vodi kroz njegovu radionicu....ili eventualno kroz njenu kuhinju Šta će nekom miraz ako treba da se posle da se svađa sa ženom ? Miraz je nebitan...