savopunck
Banned
1 jun posejao pionir a 79 danas 3-4 lista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
90-95 dana je od izlaska na svetlost dana,znaci dodaj jos 7-10 dana na tu cifru.U slucaju previse kisao kao prosle godine ovaj broj dana se produzava,u slucaju suse se skracuje.Pa ako se poseje 25juna i na to doda 90-95dana po meni nije kasno.
Momo koliko god da ostane zarade od postrne setve to je plus na ono iz redovne setve.Mislio sam da probam direktnu setvu bez ikakve pripreme.Naravno ne sa mojom nodetkon.Videcu ima li gde semena suncokreta Dukat pa probati.
Pa kakva ti je to zemlja,kod nas u redovnoj setvi za 3-4 lista treba 20-25 dana.1 jun posejao pionir a 79 danas 3-4 lista
Pa ako se poseje 25juna i na to doda 90-95dana po meni nije kasno.
Momo koliko god da ostane zarade od postrne setve to je plus na ono iz redovne setve.Mislio sam da probam direktnu setvu bez ikakve pripreme.Naravno ne sa mojom nodetkon.Videcu ima li gde semena suncokreta Dukat pa probati.
- - - - - - - - - -
Pa kakva ti je to zemlja,kod nas u redovnoj setvi za 3-4 lista treba 20-25 dana.
Za njega nema brige,jos ako je neki raniji FAO sa brzim porastom ima da stigne bez problema u oktobru.
To druze sve stoji.Sada imam svoj kombajn pa vise nema moljakanja za moje pare.Lako je diklofenu kad je u suncokretarskom kraju. Kod nas radi jedan kombajn suncokret i drži par sela, tako da obavezno moraš imati suncokret u redovnoj setvi. Ako kojim slučajem omašiš, nešto kasnije poseješ moraš biti spreman na moljakanje, jer je ovaj zakačio adapter za kukuruz i možeš da se slikaš. Boli ga uvo za tvoja 2-3 jutra suncokreta.
Savo koji hibrid?FAO 260 inace se jako bavim mislju da ga sejem u aprilu neckao sam se ove godine ali cena je rekla svoje 4700 dinara