Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih , pa to je daaaleko od postrne . Junska sjetva moze proci a kamoli majska.opusteno, evo ja sam juce isao da dosejem dva reda kukuruza, smucila mi se ova godina sa setvom, nikad vise nisam kacio sejalicu
Oranje, ne vredi tanjiratiDa li tanjirati stržište pa onda posejati ili ići direktnom setvom?
Mota mi se po glavi ideja da posejem sudansku travuDa li neko planira da seje neki postrni usev posle ječma ili pšenice?
Moj savet ti je bolje da pliće preoreš nego da tanjiraš,jesta veći ulog ali možeš ga ošpartati kasnije.Ja sam imao u planu da posle pšenice bacim osoku i da istanjiram pa da posejem kukuruz
Mozda suncokret, ako uspijem naci sjeme.....Da li neko planira da seje neki postrni usev posle ječma ili pšenice?
Ja sam pred prošle godine sejao suncokret i nikad više.Mozda suncokret, ako uspijem naci sjeme.....