dragan dmb
Član
na mojoj mesaoni trofazni o,75kw od velike betonjere i radi perfektno a mesaona prima 12 dzaka oko 500 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na mojoj je 1,5 mm.Koju debljinulima koristite za mesaone?
Jesu ovo diskovi sa osovinama za imt?[/QUOTPoluosovine su od Zmaja (cini mi se da je ovo 242) ,ugradnja disk kocnica.
Prvo smo htjeli od 2mm lim, onda se odlucimo za 1.5mm sto je taman, da je bio od 2mm ne bih ga mogli lako smotati.. A ploca gdje ce biti motor od mlina je 6mm. Kos gdje ce se ubacivati zitarice bice od 2mm. Spirala ce biti od 1.5mm, osovina spirale 35mm.. Precnik cijevi u kojoj ce spirala biti 150mm..
Juče završio sređivanje elevatora kojeg sam kupio u očajnom stanu.Elevator je bio jako zapušten,sad je koliko toliko uredan,promenjeni svi ležajevi napravljene nove lopatice,komplet ofarban,još čekam da mi stignu točkovi sa ležajevima,radi lakšeg transporta.
Ovakav je bio kad sam išao po njega (elevator je inače 9 metara ali se treći element nije koristio kod prethodnog gazde)
A ovakav kad sam završio sa sređivanjem
Komlet sređivanje sam stavio u video klip,pa koga zanima neka pogleda
Na mjesaoni ce biti mlin za mljeti, a ti nozevi idu na mlin..